27 / 04 / 2024

Çiftçilere müjde geldi! 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi!

Çiftçilere müjde geldi! 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi!

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile imzalanan yeni protokol ile çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verileceğini açıkladı. İşte detaylar…



Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile imzaladıkları yeni protokol ile çiftçilere elektrik borçlarının faizleri için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verileceğini açıkladı.

FAİZLERİN YÜZDE 50’Sİ SİLİNECEK

Şirketler tarafından gerçekleştirilen ortak açıklamaya göre, yapılan iş birliği kapsamında elektrik borcu faizlerinin yüzde 50'si silinecek ve çiftçilere ve tarımsal sulama birliklerine destek sağlanacak.

GEÇMİŞ DÖNEM İÇİN 5 YIL, YENİ DÖNEM İÇİN 1 YIL VADE

Ziraat Bankası tarafından verilecek 'Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi' ile çiftçiler ve sulama birliklerine elektrik borçlarının geçmiş dönemleri için faizsiz 5 yıl vadeye kadar ve yeni dönem elektrik borçları için faizsiz bir yıl vadeye kadar ödeme fırsatı sunulacak.

Açıklanan bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin, Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşteri ilişkileri merkezlerinden Tarımsal Elektrik Borcu Kapama Bildirim Formu'nu temin ederek Ziraat Bankası şubelerine başvurmalarını gerçekleştirmeleri gerekmekte.

Çiftçilere müjde geldi! 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön