Kent Haberleri

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi! Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı! Aman kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi... Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Aman kaçırmayın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 'Mazot ve gübre desteği hangi şehirlerde yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç TL oldu?' sorularının cevaplarını araştıran çiftçiler, destek ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını da merak ediyor

Milyonlarca çiftçi, tarımsal destekleme ödemeleri arasında yer alan mazot ve gübre desteğine ilişkin son dakika gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 'Mazot ve gübre desteği hangi şehirlerde yattı? 2023 mazot gübre destek ödemesi kaç TL oldu?' sorularının cevaplarını araştıran çiftçiler, destek ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını da merak ediyor. 

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi... Mazot gübre destek ödemeleri il il hesaplara yatırıldı... Aman kaçırmayın...
 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığından konu ile ilgili gelen son dakika açıklamasında, afet bölgesindeki  çiftçilere destek olunması amacıyla her türlü önlemin alındığına değinildi. Ayrıca bu kapsamda, Karamanmaraş merkezli yaşan depremlerin etkilediği 11 şehirde çiftçilerin mazot ve gübre desteği de nakit olarak ödendi.

Yapılan bu açıklama sonrasında, çiftçiler, mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini arama motorlarında sık sık araştırmaya başladı. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında resmen zam şoku! Hemen tek tek açıklanan bu rakamlara bakın!

SSK ve BağKur emeklilerinin bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih az önce açıklandı, duyan bayram etti! Hemen bakın!

Aile Destek Programı ödemelerinde son dakika! Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırıldı! Bu paraları hemen alın!