27 / 04 / 2024

Çiftçileri hayrete düşüren olay! Toprak kullanılmadan tam 10 ton ürün elde edildi

Çiftçileri hayrete düşüren olay! Toprak kullanılmadan tam 10 ton ürün elde edildi

Kırşehir'de topraksız tarım uygulaması yapılan 3 serada bir yılda 10 ton çilek üretildi. Bu gelişmeyi öğrenen çiftçiler, detayları merak etmeye başladı.



Kırşehir'de 1 yıldan bu yana devam eden topraksız tarım uygulamalarından çok iyi sonuçlar alındı.

SERALARI ZİYARET ETTİ

AA'da yer alan habere göre Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Müdürü Duran Seçen, çilek üretilen seralardan birini ziyaret ederek işletmeci Cemil Pehlivan'dan bilgi aldı. Seçen, 3 serada farklı çilek çeşitlerinin denendiğini belirterek, uygulamanın alternatif tarım ürünlerine güzel örnek olduğunu vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön