05 / 05 / 2024

Çiğdem Şengün: Yatırımcılar Marmaroom’un avantajlı konumundan faydalanmak istiyor!

Çiğdem Şengün: Yatırımcılar Marmaroom’un avantajlı konumundan faydalanmak istiyor!

Evko & Meot İnşaat Grubu satış pazarlama koordinatörü Çiğdem Şengün metro ile seyahat etmek isteyenler, metroya yürüme mesafesinde yer alan Marmaroom’ un avantajlı konumundan faydalanmak istiyorlar...




 

Ev alırken nelere dikkat etmeliyiz?

 

Yaşadığımız yerler hayatımıza yön veriyor. O nedenle önce siz bir birey olarak ya da aile olarak nelere ihtiyaç duyuyorsunuz bunları belirleyebilirsiniz. Örneğin küçük çocuğunuzu bırakacağınız kreşe mi ihtiyacınız var? İşten eve geldiğinizde nasıl vakit geçirmek istiyorsunuz? Yaşadığınız yer sağlığınız, huzurunuz ve güvenliğiniz açısından isteklerinizin ne kadarını karşılıyor gibi bazı spesifik cevapları kendinize veriyor olmanız seçiminizi kolaylaştıracak hem de sizin için en uygun evi almanızda yardımcı olacaktır. Tabi ki karar aşamasında isteklerimizle, fiyatlar her zaman birbirini desteklemeyebilir. O zamanda elimizdeki mevcut kaynakları da göz önüne alarak öncelikleri belirlemek uygun olacaktır.

 

Evko&Meot İnşaat grubu olarak geliştirdiğiniz projelerde nelere dikkat ediyorsunuz?

 

Biz öncelikle projeyi geliştireceğimiz bölgede yaşayan insanların isteklerini dikkate alıyoruz. Aynı zamanda teknolojiyi takip ederek, bu hızlı gelişen süreçte yeni istekleri de karşılayacak yaşam standartları yüksek projeler oluşturma gayretindeyiz.

 

Maltepe’de İnşaatı devam edem Marmaroom konut projesinde ne gibi ayrıcalıklar olacak?

 

Artık hemen hemen her projede var olan açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu gibi sosyal tesislerin yanı sıra site içinde yer alan kreş, alışveriş yapılabilecek bir market, özel gün ve kutlamalar için herkesin ortak kullanımına açık orman ve deniz manzarasına sahip teras cafe ve restoran, çocuk oyun parklarını evden izleyebilmeye imkan veren kamera sistemleri, site içinde bir yerden bir yere gitmek için kullanılabilecek elektrikli araçlar, engelliler için özel istek formlarıyla oluşturulacak ücretsiz iç mekan dekorasyonu ve yine engellilerin sosyal tesisleri rahatlıkla kullanıp site içi ulaşımını da sağlayacak düzenin olması, her blokta ayrıca sedye asansörünün de bulunması ve güvenlik açısından son teknolojiyle donatılmış iç ve dış mekanlar marmaroom projesinin ayrıcalıklarından bazıları.

 

Marmaroom’dan kimler yatırım yapıyor?

 

Marmaroom konut projesi bulunduğu lokasyon itibariyle İstanbul’un üniversite potansiyeli en yüksek bölgelerinden biri olan Maltepe’de konumlanıyor. Yeditepe ve Maltepe üniversitesine ev sahipliği yapan Maltepe, önümüzdeki birkaç yıl içinde Marmara Üniversitesinin tüm kampüslerinin bu bölgeye toplanması ile birlikte potansiyelini daha da yükseltecek. Kentsel dönüşüm ve yeni yapılan dev projelerle ciddi şekilde artan nüfus, Maltepe’ye değer kazandırmaya devam ediyor. O nedenle ilk fiyat avantajımızın devam ettiği bu süreçte yatırımcının ilgisi yoğun. Ormanın yanı başında yer alan Marmaroom’un temiz havasına ihtiyacı olduğunu düşünenler ya da deniz manzarası sevenler tercih edebiliyor. Aynı zamanda İstanbul’da bir yerden bir yere trafik derdi olmadan rahatça metro ile seyahat etmek isteyenler, metroya yürüme mesafesinde yer alan Marmaroom’un avantajlı konumundan faydalanmak istiyorlar.

 

Marmaroom ne zaman teslim edilecek?

 

Marmaroom konut projemizin teslimatı Aralık 2014’de başlayacaktır.




Evko&Meot İnşaat Grubu Satış Pazarlama Koordinatörü Çiğdem Şengün


Geri Dön