29 / 04 / 2024

Çiğli Prestij Evleri 2 projesinde 235 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çiğli Prestij Evleri 2 projesinde 235 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirdiği bin 600'ü aşkın konutla, bölgenin en önemli firmaları arasında bulunan DBM İnşaat, "Prestij Evleri 2" projesinde de sona yaklaştı.



Yapımına geçtiğimiz yılın Eylül'de başlanan ve toplam 81 daireden oluşan lüks proje, bu yıl sonunda tamamlanacak. Proje kapsamındaki tüm daireler 3+1 olarak tasarlanırken, konutların hepsi 125 metrekare büyüklüğünde olacak. Bölgenin en dikkat çekici projeleri arasında gösterilen Prestij Evleri'ndeki konutlar, 235 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. 



Şu an için inşaatının yüzde 60'ı tamamlanan projedeki daireler iki hafta önce satışa çıkarıldı ve mevcut konutların yaklaşık 30'u kısa süre içinde satıldı. DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, "Yeni projemiz, Anadolu Caddesi'nin üzerinde, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 500 metre mesafede ve İZBAN dahil olmak üzere, tüm ulaşım araçları çok yakın bir yerde konumlandırıldı. Dairelerimizi, bu yılın sonunda, sahiplerine teslim edeceğiz. İzmir'in birçok yerinde l+1 konutlar için istenen paralara, biz 3+1 daire alma fırsatı sunuyoruz" dedi.


İzmir Prestij 2 Evleri 22.07.2015 tarihli güncel fiyat listesi için tıklayınız!


HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ 

Öncü, "Proje kapsamında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş yolları, fitness salonu, sosyal donatı alanları ve 24 saat kameralı güvenlik gibi birçok konuyu göz önünde bulundurduk. Ayrıca konutlarımızı yaparken, yalıtım malzemelerinden çelik kapıya kadar her alanda, dünyaca ünlü ve kaliteli malzemeleri kullandık" diye konuştu. 



Habertürk Egeli


Geri Dön