Genel

Cihangir Dönmez, sorularınızı yanıtlıyor

murat köse  :   CİHANGİR BEY MERHABA. 2B YÜZÜNDEN İPTAL EDİLEN TAPUMUZLA İLGİLİ OLARAK TAPUDA HALEN BİZİM ADIMIZ GÖZÜKÜYOR. MAHKEME KARARI TAPUDA İşžLENMEMİşž. AYRICA 2B KADASTROSUNDA YERLERİMİZ TAPUDA BİZİM ADIMIZA GÖZÜKTÜÄžÜ İçİN 2B KADASTROSU GEçMEDİ.BU DURUMDA çIKACAK 2B YASASINDAN YARARLANIRMIYIZ.SAGOLUN
2011-12-19 19:08:42Cihangir Dönmez  :   Yeni çıkacak yasa ile hiçbir sorununuz kalmayacak, üstelik bedelde ödemeyeceksiniz.servet sıvacı  :   şehir merkezindeki milli emlaka ait araziler 2b ye giriyormu saygılar
2011-12-19 00:25:11Cihangir Dönmez  :   Evveliyatı ormansa 2b dir, öncesi orman olmayan arazi 2b olmaz, orman idaresinden 2b olup olmadığını öğrenebilirsiniz.mustafafa mertcan  :   Cigangir hocam : 2b yasası bakanlar kurulunda imzaya açıldı. sunulan tasarıda tapusu iptal edilen yerlerin durumunun ne olacağı konusunda bir madde varmı. birde ayrıca tapusuz yerlerdeki 2b arazileri ile ilgili olarak rayiç bedelin %75 inin alınacağını gazeteler yazdı. bu haber dogrumu. dogru ise rayiç bedeller neye göre belirlenecek.
2011-12-18 22:58:59Cihangir Dönmez  :   Tapusu iptal edilenler bedelsiz olarak eski tapu kayıt maliki veya kanuni mirasçısı yada akdi halefine bedelsiz iade edilecek.2 yıl müracaat süresi var. Rayiç bedel milli emlak idaresi belirledi, defterdarlık onaylayacak.Esra Canbaz  :   Bakırköy ilçesinde hasarlı apartmanımızı ortak karar alarak yenilemek istiyoruz. 10 daireli apartmandan 7 daire olumlu oy veriyor. Bu durumda 1.binamızı yıkarak yeniden yaptırabilirmiyiz 2.Yenilenmesi için gereken krediyi nereden temin edebiliriz (Özel deprem kredisi olduğunu veya belediyelerin yardımcı olabildiğini söylüyorlar).Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederiz.
2011-12-18 19:30:51Cihangir Dönmez  :   iki hafta içinde çıkacak olan Afet Riski Taşıyan Yapılar hakkındaki Kanunu bekleyin, tüm sorularınıza cevap bulacaksınız.