05 / 05 / 2024

Cihangir'de Mega Otopark Ekim'de hizmete giriyor

Cihangir'de Mega Otopark Ekim'de hizmete giriyor

İSPARK, Beyoğlu Cihangir'de yapımı devam eden ve tamamı zemin altında olan modern otoparkı Ekim'de bitirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor



Çağdaş teknolojiler kullanılarak inşa edilen otopark, bölgede yaşanan otopark sorununa katkı sağlayacağı gibi kültürel etkinliklerin de yapılacağı önemli bir merkez olacak.

Mega otopark, klasik otopark anlayışının dışında çağdaş kent kimliğinin dokusuna uygun olarak zemin altına inşa ediliyor. Çalışmaları devam eden bu modern otoparkın üstü yeşil alan olacak. Bu yeşil alanda ayrıca çocuk oyun parkları, basket sahası ve sosyal donatı alanları da bulunacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci, “Park alanları konusunda yaşanan sıkıntının giderilmesi İSPARK'ın en önemli hedefleri arasında yer alıyor. Bu anlamda devam eden projeleri yeni projelerle destekliyoruz. Önümüzdeki günlerde Bakırköy'de yeni bir yer altı otoparkının yapımına başlayacağız” dedi.

Toplam 3 bin metrekarelik alana yapılacak olan otoparkın içinde sergi solunu, fitness salonu ile sosyal donatı alanları da yer alacak. 313 araç kapasiteli otopark, klasik ve yarı otomatik (combi lift) sistemin birlikte kullanıldığı bir yapıya sahip olacak. 


 


Geri Dön