25 / 07 / 2024

Cihat Taşköy vefat etti!

Cihat Taşköy vefat etti!

Taşköy ailesi acı bir tesadüf ile iki kaybı bir arada yaşadı. Kanserle mücadele eden işadamı Cihat Taşköy, annesinden birkaç saat sonra hayatını kaybetti...




Hayat tesadüflerle dolu... Kimi zaman güldüren, kimi zaman ağlatan bu tesadüflerden belki de en acısı Taşköy ailesinin başına geldi. Aile, eşine pek rastlanmayacak acı bir tesadüf ile aynı anda iki kaybı bir arada yaşadı. Önce ailenin büyüğü Şayekan Taşköy'ün vefat haberi geldi. Kanserle mücadele eden işadamı Cihat Taşköy, bu haberle birlikte adeta yıkıldı. 


HASTANEDE YATIYORDU 

Hastanede tedavi gören işadamı, annesinden sadece birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Taşköy ailesi, bir anda hem Şayekan hem de Cihat Taşköy'ün vefatıyla perişan oldu. Tarifi zor bu acı rastlantıya verilen ölüm ilanına da yansıdı. Ölüm ilanları yan yana basılan anne ve oğlu, son yolculuklarına bugün uğurlanacak. 


KABATAŞ LİSESİ MEZUNU 

Hayatını kaybeden işadamı Cihat Taşköy, 1970 yılında İstanbul Kabataş Lisesi'nden mezun oldu. 1977'de çalışmaya başladığı Yapıkredi Bankası'nda, çeşitli görevlerde yönetici olarak 26 yıl boyunca hizmet veren Taşköy, ardından bir süre Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.


ÖLÜM İLANLARI YAN YANA

Birkaç saat ara ile hayata gözlerini yuman anne Şayekan Taşköy ile oğlu Cihat Taşköy'ün ölüm ilanı yan yana basıldı. Anne-oğul bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda düzenlenecek törenle son yolculuklarına birlikte uğurlanacak.


Cihat TAŞKÖY/Takvim


Geri Dön