28 / 04 / 2024

Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli YHT projesi yeniden gündemde!

Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli YHT projesi yeniden gündemde!

1-24 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlemek için güçbirliği yapan sivil toplum kuruluşları, Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli Hızlı Tren projesini de gündeme aldı. Güçbirliği, 2014 yılında iki projenin hayata geçirilmesi amacıyla kampanya başlattı.




Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın ikincisini 21-24 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlemek için güçbirliği yapan sivil toplum kuruluşları, Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli Hızlı Tren projesini de gündeme aldı. Güçbirliği, 2014 yılında iki projenin hayata geçirilmesi amacıyla kampanya başlattı.


Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın ikincisi yarın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi, eski Tekel tütün depolarında başlayacak. KOBİ Fuarcılık'ın organize ettiği fuarda bu yıl 300'e yakın katılımcı firma stant açacak. Aydın Belediyesi, Ziraat Odası, Adnan Menderes Üniversitesi, TOBB'a bağlı meslek kuruluşları, KOSGEB ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından desteklenen fuar için kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.



Yeni Asır


Geri Dön