12 / 05 / 2024

Çıldır Havaalanı nerede

Çıldır Havaalanı nerede

1-24 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlemek için güçbirliği yapan sivil toplum kuruluşları, Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli Hızlı Tren projesini de gündeme aldı. Güçbirliği, 2014 yılında iki projenin hayata geçirilmesi amacıyla kampanya başlattı.

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

Aydın Çıldır Havaalanı 2018 yatırım programına alınacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın için yatırım önceliğinin Çıldır Havaalanı olduğunu belirterek, "Çıldır'ın 2018 yatırımlarına alınması için Ankara'da yoğun mesai harcıyoruz" dedi.

Aydın'a yapılacak yatırımlarda öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

Aydın için beklenen yatırımların gerçekleşeceğini belirten AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, hükümetin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'nın ulaşıma açılmasının olacağını söyledi.

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Camii'nde selçuklu motifleriyle süslendi!

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Esenboğa Havaalanı’ndaki Yıldırım Beyazıt Camisi’nin çinileri, Anikya İznik Çini tarafından tasarlandı ve geleneksel yöntemlerle tamamen elde üretildi.

Yıldırım Beyazıd Cami törenle açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havaalanı’nda açılışını yaptığı caminin adının Yıldırım Bayezid Camisi olacağını belirtti

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Yapı Grubu imzası taşıyan Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2'de toplam 94 adet konut bulunuyor. Proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Aydın Çıldır Havaalanı 2019'dan önce yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çıldır Havaalanı'nın sivil havacılığa açılması için çaba harcadıklarını söyledi. Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti.

Çıldır Havaalanı 2019'da sivil havacılığa açılacak!

AK Parti'nin seçim öncesinde söylediği tüm vaatleri yerine getireceklerini kaydeden Abdurrahman Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti, Öz, Çıldır Havaalanı'nın sivil havacılığa açılması için çaba harcadıklarını söyledi

Aydın Çıldır Havaalanı'nda son durum ne?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, özel uçakla geldiği Aydın Çıldır Havaalanı'nda inceleme yaptı. Bilgin Çıldır'ın sivil havacılığa açılmasının yapılacak fizibilete çalışmalarının ardından belli olacağını belirtti.

Lefkoşa Havaalanı 40 yıldır faaliyette değil!

Kıbrıs’ta bölünmüşlüğün simgesi Yeşil Hat içinde kalan Lefkoşa Uluslararası Havaalanı 40 yıldır faaliyet göstermiyor. Çürümeye yüz tutmuş havaalanında savaş izlerini hâlâ görmek mümkün...

Hamdi Yıldırım: Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkam Enver Yılmaz'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi. Yıldırım Ordu-Giresun Havaalanı üzerinde titizlikle duruyoruz dedi

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü ne zaman bitecek?

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü nerede yapılacak? Kampüs ihalesi ne zaman yapıldı, hangi aşamada? Kampüste hangi fakülte ve yüksekokullar olacak? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü ne zaman bitecek? İşte cevaplar...

Çıldır Havaalanı nerede Haberi

Çıldır Havaalanı nerede


Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın ikincisini 21-24 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlemek için güçbirliği yapan sivil toplum kuruluşları, Çıldır Havaalanı ve İzmir-Aydın-Denizli Hızlı Tren projesini de gündeme aldı. Güçbirliği, 2014 yılında iki projenin hayata geçirilmesi amacıyla kampanya başlattı.


Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın ikincisi yarın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi, eski Tekel tütün depolarında başlayacak. KOBİ Fuarcılık'ın organize ettiği fuarda bu yıl 300'e yakın katılımcı firma stant açacak. Aydın Belediyesi, Ziraat Odası, Adnan Menderes Üniversitesi, TOBB'a bağlı meslek kuruluşları, KOSGEB ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından desteklenen fuar için kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.



Yeni...