02 / 05 / 2024

Binali Yıldırım: Kaklıç'a havaalanı açacağız!

Binali Yıldırım: Kaklıç'a havaalanı açacağız!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız." dedi...




AK Parti  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Başka hiçbir şey bizden beklemeyin" dedi.


Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu, bir traktörün direksiyonuna geçti.


Sasalı'da vatandaşlara hitap eden Yıldırım, Çiğli'nin çöp, çamur ve çukura uygun görüldüğünü, ilk işlerinin ilçeyi çöpten, çamurdan, çukurdan kurtarmak olacağını dile getirdi. Yıldırım, "Artık İzmir'de siyaset değil hizmet konuşulacak. Yapılmayan imar planları konuşulacak. Herkesin işi, aşı olacak. Biz hizmet için geldik, Efelik İzmirlilerin olsun, hizmet etmek bize yeter" dedi.


- "Hizmetten başka bir şey bilmeyiz"


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde hayata geçirdikleri hizmetleri anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:


"2,5 yıldır sizin milletvekilinizim. Milletvekili olduğum bu şehre Allah nasip ederse sizlerin desteğinizle belediye başkanı olarak aday oldum. Bizim bildiğimiz bir şey var o da hizmettir. Biz başka bir şey bilmeyiz. İş yaparız. Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Başka hiçbir şey bizden beklemeyin. Adam kayırmak bizde yok. 'Oy verdi hizmet var, oy vermedi hizmet yok' bizim kitabımızda olmaz. Bunu herkesin bilmesi lazım. Olabilir, oy vermeyebilir. O da bu toprakları bekliyor, o da bu topraklara hizmet ediyor. O da insanlara hizmet ediyor, ona da bizim hizmet götürmek borcumuz."


- Kaklıç'a havaalanı


Kaklıç ve Sasalı'daki açık hava toplantılarında vatandaşların ilgi gösterdiği Binali Yıldırım, Kaklıç'da havaalanı açacaklarını ifade etti. Kararı aldıklarını ve birisi askeri alan olan iki alandan birini kullanacaklarını dile getiren Yıldırım, "Bunun için gerekli girişimleri başlattık. İnşallah yeni dönemde bu havaalanını buraya açacağız. Bunun için çalışacağız, gayret edeceğiz. Askerlerle bu konuyu çözeceğiz. Havaalanı açılınca ne olacak, burada da binlerce insan çalışacak. Buradan, öncelikle burada yaşayanlar açılacak bu iş sahalarında çalışacak" diye konuştu. 


Açıkladıkları projelerin İzmir'e vizyon ve değişim getireceğini, bunlarla kentin gelecek 5 yıl hedeflerini ortaya koyduklarını ifade eden Yıldırım, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı çıkıp 'Bunların hepsini biz de düşünmüştük' diyor. Daha ne kadar düşüneceksin? diye sormak gerek. Bir 5 yıl geçti, bir 5 yıl daha geçti. Önemli olan düşünmek değil, yapmak. Eğer yapıyorsanız farkınızı kanıtlamış olursunuz. Biz hayallerimizi, rüyalarımızı anlatmıyoruz. Biz şimdiye kadar yaptıklarımızdan yola çıkarak konuşuyoruz. 150 yıllık  Marmaray  hayalini gerçeğe dönüştüren biri olarak konuşuyoruz" dedi.


Yıldırım daha sonra Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bazı fabrikaları ziyaret ederek işçilerle buluştu. Bir dikiş makinesinin başına oturan Yıldırım, dikiş dersi aldı. 


Yıldırım ziyareti sırasında traktör de kullandı.



AA


Geri Dön