18 / 05 / 2024

binali yıldırım çiğli projeleri

binali yıldırım çiğli projeleri

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız." dedi...

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım İstanbul için hedeflerini anlattı!

TBMM Başkanı ve AK Parti Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için hedeflerini anlattı. Yıldırım, ''Raylı sistemde geç kalmışız. Son projelerin tamamlanmasıyla 450 km'nin üzerine çıkacak'' şeklinde konuştu. 

Binali Yıldırım: İstanbul Havalimanı hayırlı, uğurlu olsun!

Resmen hizmete açılan İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

İzmir'e Binali Yıldırım Millet Bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerinden olan Millet Bahçeli projesi için İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çalışmalar devam ediyor. Bölgede açılacak Binali Yıldırım Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı.

Binali Yıldırım'dan şeker fabrikaları açıklaması!

Şeker fabrikalarıyla ilgili açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, "14 şeker fabrikası özelleştirme için ilana çıktı. Zannediyorum nisan ayında teklifler alınacak. Ondan sonra duruma göre karar verilecek." dedi.

Binali Yıldırım: Depreme hazır olmak için çok sıkı çalışmalıyız!

Başbakan Binali Yıldırım "Deprem öldürmüyor da depreme hazırlıksız olmak öldürüyor. Depreme hazır olmak için de çok ama çok sıkı çalışmamız lazım." dedi.

Binali Yıldırım: Faiz arttırımını doğru bulmuyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım, Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararı için, “Faiz arttırımını doğru bulmuyoruz ama TCMB faiz kararını kendi verdi; aceleci bir karar” dedi.

Göztepe Stadı projesini Binali Yıldırım açıklayacak!

15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü geleceği İzmir'de Göztepe Stadı projesini açıklayacak.

Binali Yıldırım: Doğu'ya yatırım yapın, ne isterseniz vereceğiz!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, dün ekonomi bakanlarıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde iş dünyasını temsil eden 81 il temsilcisinin katılımıyla yapılan 9. Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı.

Binali Yıldırım: Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokacağız!

Rüya projelerin sembol ismi olarak anılan Binali Yıldırım, "Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi.

binali yıldırım çiğli projeleri Haberi

binali yıldırım çiğli projeleri


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Başka hiçbir şey bizden beklemeyin" dedi.


Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu, bir traktörün direksiyonuna geçti.


Sasalı'da vatandaşlara hitap eden Yıldırım, Çiğli'nin çöp, çamur ve çukura uygun görüldüğünü, ilk işlerinin ilçeyi çöpten, çamurdan, çukurdan kurtarmak olacağını dile getirdi. Yıldırım, "Artık İzmir'de siyaset değil hizmet konuşulacak. Yapılmayan imar planları konuşulacak. Herkesin işi, aşı olacak. Biz hizmet için geldik, Efelik İzmirlilerin olsun, hizmet etmek bize yeter" dedi.


- "Hizmetten başka bir şey bilmeyiz"


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde hayata geçirdikleri hizmetleri anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:


"2,5 yıldır sizin milletvekilinizim. Milletvekili olduğum bu şehre...