17 / 05 / 2024

kaklış ve sasalı havaalanları ne zaman açılacak

kaklış ve sasalı havaalanları ne zaman açılacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız." dedi...

İzmir Çiğli'de 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve iş yeri binası!

T.C. Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi, 18 Cilt, 1737 Sayfa, 72 ada, 4 parselde yer alan arsa ve iş yeri binasını 12 milyon 41 bin 24 TL'ye satıyor...

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yaşam yıl sonu başlayacak! 

ONAG Yapı devam eden Nilüfer Ataşehir, Gültekin Pera ve Sasalı Villaları projelerini tamamlayarak yıl sonuna kadar yaşamı başlatmayı planlıyor.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

ONAG Yapı’nın 3 projesinde yüzde 10 KDV indirimi!

ONAG Yapı İzmir'de hayata geçireceği projelerinde birçok kampanya sunuyor. Şemikler, Ataşehir ve Sasalı’da inşa edilen projelerde KDV indirimi, 0,98 faiz, tapu harcı indirimi, kişiye özel ödeme seçenekleri ve lansman öncesi fiyat avantajı sağlanıyor. 

İzmir Sasalı imar sorunu 9 yıldır çözüm bekliyor!

Çiğli Sasalı'da 2008 yılında mahkeme tarafından durdurulan imar planları hala çözüm bekliyor. Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararının ardından Büyükşehir’in hazırladığı yeni uygulama imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 kez reddedildi.

İzmir Sasalı ve Kaklıç’a 3.2 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Sasalı Doğal Yaşam Parkı ile Kaklıç Mahallesi’nin kanal sorununu 3.2 milyon liralık yatırımla çözüyor.

İZSU, Tahtalı'ya 800 bin fidan dikti!

İzmir'in daha yeşil bir dokuya kavuşması için başta İnciraltı ve Sasalı olmak üzere farklı bölgelerde kent ormanları oluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi' nin yeşillendirme çalışmalarına bağlı kurumu İZSU'dan büyük destek geldi.

İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesi buluşuyor

Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, birbirinden şık modellerini İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiği ile birleştirerek yaşam alanlarını farklılaştırmaya devam ediyor.

'180 bin konut teslim edilecek, kira ve ev fiyatlarında gerileme olacak'

Global likidite krizi ve bunun Türkiye'ye yansımasıyla artan faiz oranları ve ekonomideki daralma olmasa bile konut ve kira fiyatlarında düşüş yaşanacak bir dönemin başladığını söyleyen GYODER Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu, 'Teslim edilecek 180 bin ko

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

kaklış ve sasalı havaalanları ne zaman açılacak Haberi

kaklış ve sasalı havaalanları ne zaman açılacak


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Başka hiçbir şey bizden beklemeyin" dedi.


Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu, bir traktörün direksiyonuna geçti.


Sasalı'da vatandaşlara hitap eden Yıldırım, Çiğli'nin çöp, çamur ve çukura uygun görüldüğünü, ilk işlerinin ilçeyi çöpten, çamurdan, çukurdan kurtarmak olacağını dile getirdi. Yıldırım, "Artık İzmir'de siyaset değil hizmet konuşulacak. Yapılmayan imar planları konuşulacak. Herkesin işi, aşı olacak. Biz hizmet için geldik, Efelik İzmirlilerin olsun, hizmet etmek bize yeter" dedi.


- "Hizmetten başka bir şey bilmeyiz"


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde hayata geçirdikleri hizmetleri anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:


"2,5 yıldır sizin milletvekilinizim. Milletvekili olduğum bu şehre...