17 / 05 / 2024

çiğli kaklıça havalimanı ne zaman açılacak

çiğli kaklıça havalimanı ne zaman açılacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız." dedi...

Çiğli Tramvayı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi temelini üç sene önce attığı Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı. 

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Şişli'de 30 katlı rezidans tartışma yarattı! Rezidanslara verilen imar izni iptal edilsin!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki 3 parselin rezerv alan ilan edilerek, 27 ve 30 katlı rezidanslar yapılacağı iddiası tartışma yarattı. 

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi imar uygulaması askıda!

Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1800 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 43, 44, 45, 46, 100 parseller, 2079 ada, 582 parsel, 2155 ada, 77, 78, 80 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıda...

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1800 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 43, 44, 45, 46, 100 parseller, 2079 ada, 582 parsel, 2155 ada, 52, 77, 78, 80 81 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertürk Görman tarafından açıldı.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

çiğli kaklıça havalimanı ne zaman açılacak Haberi

çiğli kaklıça havalimanı ne zaman açılacak


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bildikleri teş şeyin hizmet olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hep çalıştık, hizmet ürettik, iş ürettik. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Başka hiçbir şey bizden beklemeyin" dedi.


Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu, bir traktörün direksiyonuna geçti.


Sasalı'da vatandaşlara hitap eden Yıldırım, Çiğli'nin çöp, çamur ve çukura uygun görüldüğünü, ilk işlerinin ilçeyi çöpten, çamurdan, çukurdan kurtarmak olacağını dile getirdi. Yıldırım, "Artık İzmir'de siyaset değil hizmet konuşulacak. Yapılmayan imar planları konuşulacak. Herkesin işi, aşı olacak. Biz hizmet için geldik, Efelik İzmirlilerin olsun, hizmet etmek bize yeter" dedi.


- "Hizmetten başka bir şey bilmeyiz"


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde hayata geçirdikleri hizmetleri anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:


"2,5 yıldır sizin milletvekilinizim. Milletvekili olduğum bu şehre...