29 / 04 / 2024

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

Aydın yatırımlarında öncelik Çıldır Havaalanı'nın!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi.




AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti hükümetinin kente yapacağı yatırımlarda önceliğin Çıldır Havaalanı'na verileceğini söyledi. Milletvekili Mustafa Savaş, terörün kökünün kazılmasının ardından Türkiye'de yatırım hamlesinin başlatılacağını kaydetti. Aydın için beklenen yatırımların gerçekleşeceğinin altını çizen Savaş, "Aydınlıların 60 yıllık Çıldır Havaalanı hayalini biliyoruz.

Çıldır'ın havayolu ulaşımına açılmasının ilimiz ekonomisine de katkısı olacağını düşünüyoruz.

Aydın için Çıldır büyük bir avantaj.


Yapılan fizibilite çalışmalarında çok az bir maliyetle Çıldır'ın hizmete açılabileceği tespit edildi.

Başbakanımıza ve bakanlara Çıldır'a özel uçaklarıyla indiklerinde talebimizi söyledik. Onlar da Çıldır'ın yolcu taşımacılığında da kullanılabileceğini gördü. Aydın'ın yatırım programında Çıldır Havaalanı'na öncelik verilecek" dedi. FETÖ'ye yönelik operasyonların devam edeceğini de dile getiren Savaş, "FETÖ derin bağlantıları olan bir terör yapılanması. 40 yıldır devletin içine sızan bir örgüt. Bu terör örgütünün tamamen çökertilmesi biraz zaman alabilir. Devletimiz FETÖ'ye karşı gereken önlemi alıyor. Herkesin içi rahat olsun" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön