29 / 04 / 2024

Çilek çocukların odalarında bayram havası estiriyor!

Çilek çocukların odalarında bayram havası estiriyor!

Birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımlarını; kalite, güvenlik ve doğru fiyat ile buluşturan Çilek, çocukların odalarında bayram havası estiriyor. Çilek, çocukların favorisi olan bu serileri cazip fiyat seçenekleriyle sunuyor...



Kız çocuklarının küçük bir prensesken kullanmaya başladıkları zamansız tasarım Romantic’ten kızların renkli dünyalarını yansıtan Yakut’a erkek çocuklarının odalarında karayip rüzgarları estiren Black Pirate’den spor araba tutkunu çocukların favorisi Bi Concept’e kadar bütün özel serileri ile Çilek, bayramda da çocukların hayallerini gerçekleştiryor.

 

Çocukların odalarına birbirinden güzel serileri ile estetik bir hava katan Çilek, çocukların favorisi olan bu serileri cazip fiyat seçenekleriyle sunuyor.

 

Çocukların Bayram Hatıralarını Geleceğe Taşıyor

 

Her bayramı ayrı bir neşe ve heyecanla karşılayan çocuklara unutulmayacak hatıralar bırakmak isteyen Çilek; bebek, çocuk ve genç odalarında mobilyadan aksesuarlarına kadar birçok üründeki avantajlı fiyat seçenekleriyle çocukların bayram hatıralarını geleceğe taşıyor. Çocukları bayram heyecanında da yalnız bırakmayan Çilek, Maximum Kart’a özel peşin fiyatına 12 ay taksit ve 5 ay taksit erteleme fırsatı ile çocukları düşlerindeki odalara kavuşturuyor.

 

Avantajlı Fiyat Seçenekleri

 

Çilek; kaliteli ve konforlu tasarımları ile çocukların en sevdiği oda arkadaşı olmanın yanı sıra bayram sevinci olmaya da devam ediyor. Çocukları düşleriyle buluşturan Çilek, kampanya dahilinde özgün tasarımları Black Pirate Gemi Karyola 958 TL, Romantic Karyola 720 TL, Speedy Ranzalar 1.235 TL, Yakut Single Karyola 823 TL gibi avantajlı fiyat seçenekleri ile Türkiye’nin dört bir yanında bulunan mağazalarında sizleri bekliyor.


Geri Dön