28 / 04 / 2024

Çilek odalarında her mevsim bahar havası esiyor!

 Çilek odalarında her mevsim bahar havası esiyor!

Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, genç kızlara özel tasarladığı estetik ve fonksiyonel koleksiyonu Flora ile genç odalarında her mevsim bahar havası estiriyor.



Belirli bir yaş grubuna özel tasarım ve üretim fikrini hayata geçiren ilk marka olan Çilek, kullanıcının ilgi alanı ve tarzına hitap eden Flora tasarımıyla, genç kızların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Çilek’in en beğenilen serilerinden biri olan, romantik tarzın temsilcisi Flora; şık çizgisinin yanı sıra diğer seriler gibi uluslararası güvenlik ve kalite kriterlerine uygunluğuyla öne çıkıyor. 

Çiçeklerle taçlanan koleksiyon

Tüm parçaların taç kısmında yer alan el boyaması çiçekler, ahşabın sıcaklığıyla odalara bahar canlılığı kazandırıyor. Koleksiyona ait modül ve aksesuarların tamamı, titiz bir işçilikle hazırlanıyor. Dolap kapakları ve çekmecelerdeki porselen ve pirinç karışımı çiçekli kulplar da, koleksiyona ayrı bir şıklık ve sadelik kazandırıyor.  


Her kesime hitap ediyor

Çilek’in, dünyanın dört bir yanında bulunan mağazalarında en çok ilgi gören koleksiyonlarından biri olan Flora, yeni ekonomik versiyonuyla da her kesimden dünya çocuklarına hitap ediyor. 


Flora genç kızların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor

Yüksekliği ayarlanabilir raflar ve LED aydınlatmalı askılığıyla ışıltılı ve kullanışlı Flora İki - Üç Kapılı Dolap, baş ve ayak uçlarındaki mavi çiçekler ve ahşap topuzlarıyla kullanıcılarını rahatlatıcı bir uykuya davet eden Flora Karyola, masalsı düşleri gündelik yaşamın bir parçası haline getiren Flora Cibinlikli Karyola, eşya saklamak ya da arkadaş ağırlamak için harika bir çözüm sunan Flora Alt Karyola, iki kardeş için tasarlanan ve istenildiğinde iki ayrı karyola olarak da kullanılabilen yüksek güvenlikli Flora Ranza, beğenilen çizgisinin yanı sıra fonksiyonelliğiyle de genç kızların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 


Kullanışlı ve uyumlu

Her boyda kitap ve dergiler için tasarlanan rafları ve geniş çekmeceleriyle Flora Kitaplık, makyaj aynası, mobil çekmeceler, raflar ve takılar için özel bölmeleriyle kızların çok sevdiği Flora Çamaşırlık ve Ünitesi, başucundaki karyolayı zarafetle tamamlayan Flora Komodin, eşya saklama konusunda geniş hacmiyle şaşırtan Flora Sandıklı Puf, mavi ya da pembe çiçek desenli kumaşıyla Flora Sandalye, çiçeklerle uyum içinde bahar tazeliğiyle uyumanın hazzını yaşatan Flora Yatak Örtüsü ve Nevresim Takımı ise genç odasının en kullanışlı parçalarını oluşturuyor. Ayrıca halı, baza, cibinlik, güneşlik, tül perde ve aksesuarlarla odayı donatan Flora serisi, genç odalarında vazgeçilmez seçenekler sunuyor. 



Geri Dön