27 / 04 / 2024

Crown Tower hakkında herşey! 47 bin TL'ye!

Crown Tower hakkında herşey! 47 bin TL'ye!

Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen ve fiyatların 47 bin TL'den başladığı Crown Tower hakkında herşey haberimizin detayında...



Crown Tower hakkında herşey!

Crown Tower, Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü Haramidere'de inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 8 bin metrekare olan projenin inşaat alanı ise 50 bin metrekare.

Yapımına 29 Nisan 2010 tarihinde başlanan Crown Tower Evleri'nin 15 Aralık 2011 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 

Crown Tower'da alanları 46 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen 420 konut yer alıyor.  Fiyatların 47 bin TL ile 319 bin 900 TL olduğu projede şu ana kadar yüzde 40 oranında satış yapıldı. 4 bin 700 TL peşinatla ve 509 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.
 
Beylikdüzü Crown Tower ultra lux tam hizmet residence binasıdır. Lokasyon olarak çok merkezi bir konumda yer alır, içerisinde avm, cep sineması, anaokulu kreş kuaför solaryum, vitamin bar, fıtness center sauna spa türk hamamı fin hamamı kapalı çocuk oyun klubu açık çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzu açık çocuk oyun parkı camelyave botaneik bahçe basketbol sahası tenis kordu en üst katta cafe restauran roof bar, resepsiyonunda uyandırma servisi misafir karşılanması, housekeepıng açık kapalı otopark vale hizmet 24 saat ctv kameralı güvenlik mevcut olup aıdatlarımız çok uygun makul fiyatlarda olacak.
 
Arsanın lokasyonu, diğer projelere kıyasla m2 genişliği özel tunel kalıpla inşa edilip tavan yüksekliğinin 2,96 m olması hacme verilen önem ve konsept bir proje inşa edilmiş olması lux bir residence anlayışını beylikdüzü bölgesine kazandırdı.

Konsept olarak zengin içeriği olan Crown Tower'da belli bir müşteri portfoyune hitap edip, donanımlı bir proje inşa ediliyor
 
www.crowntower.net

www.babacanyapi.com 

212 876 18 08

Ebru DUMAN

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön