03 / 05 / 2024

Çilek, Londra'ya 11 mağaza açacak!

Çilek, Londra'ya 11 mağaza açacak!

Çilek, Londra'da 11 mağaza açmak için anlaşma imzaladı



Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından Çilek, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın 16-18 Mart 2010 tarihlerinde iş adamlarıyla birlikte Londra'ya düzenlediği ticari heyet gezisi kapsamında,  Londra'da 11 mağaza açmak için anlaşma imzaladı. Düzenlenen imza törenine Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Çilek A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Ali Canlısoy, C. Import & Export Ltd. Temsilcisi Steven Lock, Londra Merkez Bölgesi Belediye Başkanı Aldermann Nick Alstee, çok sayıda bürokrat ve iş adamı katıldı.

Bugün Londra'da 3 mağazası bulunan Çilek, pazarı test etmek amacıyla 2008 yılında ilk mağazasını Essex Road'da cadde mağazası olarak açmıştı. Kısa bir sonra da Edmonton'da bir alışveriş merkezinde ve Chiswick'te bir cadde mağazasını daha açtı. Çilek, bu doğrultuda test etiği pazarda aldığı başarılı sonuçlar neticesinde Londra'da 11 mağaza açma kararı aldı. Mağazaların alt yapı çalışmalarını tamamlamak, lokasyonların iyi cadde ve merkezlerde olması için bir yıldır özel bir brokerlık firması ile detaylı bir şekilde çalıştı.

Dünyanın “Ekonomi Başkenti” olarak kabul edilen ve kozmopolit yapısıyla farklı kültürlere ev sahipliği yapan Londra'da, kalitesi, özgün tasarımları, AB standartlarındaki üretimi ile büyük ilgi gören Çilek, Londralı tüketicilerin kalbini kazandı.

Bugün Çilek, toplam 5 kıtada, 444 satış noktasına, 2.200 çalışana, 60.000 m2 satış alanına ve yıllık 220 milyon TL'lik perakende ciroya sahip uluslararası bir firma olma yolunda ilerliyor. Ayrıca dünyanın prestijli zincir mobilya mağazalarında da Çilek ürünleri satılıyor. Dünya çocuklarının ortak zevki haline gelen Çilek'in çağdaş çizgilere sahip, yüksek kaliteli mobilyaları, tüm dünyada çocuk ve gençler tarafından uzun yıllar keyifle kullanılıyor.

15 yıl önce İnegöl'de kurulan Çilek, 33.000 m2'lik kapalı üretim tesislerinde güçlü teknolojik alt yapısı ile dünya standartlarında üretim yapıyor. Antibaktariyel ve anti-kanserojen mobilyalar üreten Çilek'in tüm ürünleri, 5 yıl Çilek Garantisi ve GS Kalite Belgesi'ne sahip.
---

Çilek Mobilya'nın Londra'da 11 mağaza açacağı bildirildi

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamada, Londra'da 3 mağazası bulunan Çilek Mobilya'nın, pazarda aldığı başarılı sonuçlar neticesinde 11 mağaza daha açma kararı aldığı belirtildi.

Açıklamada, "Çilek, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın 16-18 Mart 2010 tarihlerinde iş adamlarıyla birlikte Londra;ya düzenlediği ticari heyet gezisi kapsamında, Londra'da 11 mağaza açmak için anlaşma imzaladı. Düzenlenen imza törenine Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Çilek A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Ali Canlısoy, C. Import & Export Ltd. Temsilcisi Steven Lock, Londra Merkez Bölgesi Belediye Başkanı Aldermann Nick Alstee çok sayıda bürokrat ve iş adamı katıldı" denildi.
AA


Geri Dön