05 / 05 / 2024

Çilek Mobilya kimyasal tehditi bile test ediyor!

Çilek Mobilya kimyasal tehditi bile test ediyor!

GS Kalite Sertifikası (Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi) bulunan Çilek, ileri güvenlik testlerinden geçmiş en sağlıklı ve en güvenilir bebek odalarını dünyanın dört bir yanında tüketicileriyle buluşturuyor.



Almanya’da LGA tarafından yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygun ürünlere verilen GS Kalite Sertifikası (Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi) bulunan Çilek, ileri güvenlik testlerinden geçmiş en sağlıklı ve en güvenilir bebek odalarını dünyanın dört bir yanında tüketicileriyle buluşturuyor.  


Tasarımları ile çocukları, kalitesi ve güvenilirliği ile ebeveynleri mutlu eden Çilek bu başarısını; kullanılan malzemelerin sağlık standardizasyonu, dayanıklılığı, fonksiyonelliği, kullanım kolaylığı ve güvenliği gibi birçok konuda tüm ürünlerine uyguladığı zorunlu ve zorlu testlerden geçerek sağlıyor. Bu testlerden geçemeyen hiçbir ürünün fabrika çıkışına izin verilmiyor, satışa sunulmuyor.


Yüksek Alman teknolojisine sahip makina parkurlarından geçen Çilek ürünleri, Avrupa Birliği standartlarına uygun anti-kanserojen ve anti-bakteriyel malzemeler kullanılarak, ileri güvenlik standartlarına göre tasarlanıyor ve üretiliyor.


Tüm Bebek Odaları Ergonomiden Kimyasal Tehdide Kadar Test Ediliyor

Özellikle bebek odası mobilyasında, bebeklerin ayağa kalktıklarında düşme olasılıklarına karşı bebek karyolalarının korkulukları belli bir yükseklik ve aralıkta tasarlanıyor. Ranzalarda ise basamaklarının belirli bir ağırlığın üstünde esneme yapmamasına ve merpen aralıklarının çocukların rahatça çıkabileceği  veya arasına sıkışmayacakları şekilde belirli bir mesafede olmasına dikkat  edilerek tasarımlara son hali veriliyor.  


İlk etapta belli ısılarda ve şartlarda kimyasal tehdit oluşturacak gaz ve koku testlerinden geçirilen Çilek ürünlerinde, bebeklerin herhangi bir yaralanma ya da kaza yaşamamaları için tasarımsal ölçümlemeler de yapılıyor. Bununla birlikte; belirli standartlardaki yüklere karşı dayanıklılık ve kullanımda deformasyon çabukluğuna karşı da testlerden geçirilen ürünler, yükseklik ve derinlik standartlarına da uygun olarak üretiliyor.  


Önceliğimiz Kalite ve Güven 

Tüketicilerin, çocukları için hem kaliteli hem de yüksek güvenlik standartlarına sahip ürünleri tercih ettiklerini belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Çilek olarak çocukların sağlığı ve güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor. Özellikle bebek odası serilerimizde yer alan tüm ürünlerimizde  GS Sertifikasına sahip olmamız da bunun bir göstergesi. 66 ülkeye ihracat yapan bir dünya markası olarak, yıllar içinde gittiğimiz her ülkenin testlerinden geçtik ve belgelerimizi aldık. Yurt dışındaki bu bilincin Türkiye’de de yaygınlaşmasına öncülük ettiğimizi söyleyebiliriz. Türkiye'de sektörümüze ait birçok sertifikayı ilk alan markayız’’ dedi.



Geri Dön