29 / 04 / 2024

Çilek Mobilya yurtdışında 50 yeni mağaza açacak!

Çilek Mobilya yurtdışında 50 yeni mağaza açacak!

DÜNYA çapında beş kıtada, 66 ülkede 444 mağazaya ulaşan Çilek Mobilya, 2011'de yurtdışında 50 yeni mağaza daha açacak. Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek 50 yeni mağazayı Çin ve Singapur gi



DÜNYA çapında beş kıtada, 66 ülkede 444 mağazaya ulaşan Çilek Mobilya, 2011'de yurtdışında 50 yeni mağaza daha açacak. Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek, şu anda yurtdışında 294 mağazaları bulunduğunu, açacakları 50 yeni mağazayı özellikle mevcut mağazalarının bulunduğu Çin ve Singapur gibi Uzakdoğu ülkelerinde düşündüklerini kaydetti. Krizin etkilerini yoğun olarak hisseden Yunanistan'da da yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini belirten Çilek, "Yunanistan'da bulunan 13 mağazamıza kampanya, yeni ürün ve reklam desteğinde bulunduk. Pek çok dünya markasının krizden etkilenerek geri çekildiği Yunanistan'da satışlarımızı yüzde 20 arttırdık" dedi. Çilek, bu yılı 200 milyon TL'lik bir perakende ciro ile kapatacaklarınıifade etti.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Çilek, yurtdışında 50 mağaza açacak

ÇİLEK Mobilya, önümüzdeki yıl yurt dışında yaklaşık 50 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor. Çilek A.Ş. Genel Müdürü Muzaffer Çilek, 66 ülkede 444 mağazaya ulaştıklarını belirterek, bu mağazaları öncelikle mevcut mağazalarının  bulunduğu ülkeler, Çin ve Singapur gibi Uzakdoğu ülkelerinde düşündüklerini söyledi. En son Macaristan Budapeşte, Dubai, Amsterdam, Kazakistan Han Çadırı ve  Ukrayna Odessa’da mağazalar açtıklarını hatırlatan Çilek, şu anda yurt dışında 294 mağazalarının bulunduğunu ifade etti. Komşu ülkelerin de kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Çilek, şunları söyledi: “Krizin etkilerini yoğun olarak hisseden Yunanistan’da yatırıma aralıksız devam ediyoruz. Yunanistan’da bulunan 13 mağazamıza kampanya, yeni ürün ve reklam desteğinde bulunduk, iletişime ağırlık verdik. Pek çok dünya markasının krizden etkilenerek geri çekildiği Yunanistan’da  satışlarımızı yüzde 20 arttırdık. Bu yılı 200 milyon TL’lik bir perakende ciro ile kapatmayı planlıyoruz. Amacımız ihracat oranımızı yüzde 90’lara çıkarmak.”
Hürriyet

Yurtdışında 50 şube daha açacak

Yurtdışında en fazla mağazası bulunan Türk markalarından Çilek Mobilya, önümüzdeki yıl değişik ülkelerde 50 yeni mağaza daha açacak.

Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek şu anda yurtdışında 65 ülkede 294 mağazaları bulunduğunu, önümüzdeki yıl bunlara 50 tane daha ilave etmeyi hedeflediklerini söyledi. Çilek'in bu yılki ciro beklentisi ise 200 milyon lira.
Zaman


Geri Dön