28 / 04 / 2024

Çılgın düğün fırsatı başladı! Altın düğün setleri 9 bin TL'den başlıyor! Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Çılgın düğün fırsatı başladı! Altın düğün setleri 9 bin TL'den başlıyor! Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar için güzel haber Atasay'dan geldi. Çılgın düğün fırsatı resmen başladı. Altın set fiyatları sadece 9 bin TL'den başlıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatı kaç lira? İşte Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi.



Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan altın setlerde çılgın düğün fırsatı başladı. Atasay'da altın setler sadece 9 bin TL'den başlıyor. 

Düğünü olacaklar veya düğün yapacaklar için aranan altın set fiyat listesi paylaşıldı. Altın küpe, kolye ve bilekliği ile takım olan bu altın setler herkes tarafından büyük beğeni topluyor. 

Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatları kaç lira? İşte Atasay altın set fiyat listesi 5 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön