29 / 04 / 2024

Çimento fiyatları isyan ettirdi: Bu fiyatlar kabul edilemez!

Çimento fiyatları isyan ettirdi: Bu fiyatlar kabul edilemez!

İnşaat malzemelerinde rekor artışlar gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi çimento fiyatlarına gelen yüksek zamlar müteahhitleri isyan ettirdi. Fahiş fiyatlar adından Ticaret Bakanlığı çimento fiyatlarında inceleme başlattı. Öyleyse çimento fiyatları ne olur?



ÇİMENTO FİYATLARI NE OLUR?

İnşaat malzeme fiyatlarının çok yüksek olduğuna değinen Tahir Tellioğlu, "Temel inşaat malzemeleri fiyatları yüzde 300 arttı. Kamuya iş yapan müteahhitlerimizin tamamı çok zor durumda. 70-80 bin müteahhitimizin sadece zarar etmesi değil batması veya teminatları yakması söz konusu.'' dedi. 

Çimento fiyatları isyan ettirdi: Bu fiyatlar kabul edilemez!

Ticaret Bakanlığı tarafından çimento fiyatlarına gelen zam Pazartesi gününe kadar askıya alınırken demir tarafından olumlu haberler gelmeye başladı.16,700 liraya kadar yükselen ince demirin tonu 16,300 TL'ye düştü. Şimdi ise gözler çimento fiyatlarında. Çimento fiyatları için Ticaret Bakanlığı tarafından gelecek haber büyük merakla bekleniyor.

Peki güncel demir fiyatları nedir? 1 ton demir ne kadar? Çimento fiyatları kaç para? Çimento fiyatları 2022 kaç lira? İşte güncel demir ve güncel çimento fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön