07 / 05 / 2024

çimsa çimento Mersin fabrikasında kurumsal değişikliğe gitti!

çimsa çimento Mersin fabrikasında kurumsal değişikliğe gitti!

çimsa çimento Sanayi ve Ticaret A.şž tarafından yapılan açıklamalara göre yapılan kurumsal değıişikliklerle, tedarikçi ve müşterileri için bir duyuru yayınladı...



çimsa çimento Sanayi ve Ticaret A.şž tarafından yapılan açıklamalara göre yapılan kurumsal değıişikliklerle, tedarikçi ve müşterileri için bir duyuru yayınladı. Yapılan açıklama şöyle:

 şžirketimizin yeni organizasyon çalışması sürecinde, 01 Eylül 2011 tarihi itibariyle Mersin Fabrikamız'da, Ortak Hizmetler Müdürlüğü oluşturulmasına karar verilmiştir.

Tüm fatura kayıt işlemleri 01 Eylül 2011 tarihinden itibaren çimsa Mersin Fabrikası'nda kurulan Ortak Hizmet Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

şžirketimiz ile çalışacak bütün tedarikçi ve müşterilerimizin, aşağıda belirtilen hususları dikkate almalarını önemle rica ederiz.

a)  şžirketimiz adına düzenlenen faturaların olabilecek en acil posta ya da kargo hizmeti ile 'çimsa Ortak Hizmet Müdürlüğü; Toroslar Mahallesi, Tekke Caddesi, Yenitaskent 33260 MERSİN' adresine ulaştırılmasını rica ederiz. Faturalarınızın zamanında elimize ulaşması, kayıt ve ödeme işlemlerinin hızlandırılması için önem taşımaktadır.
b)   şžirketimiz adına düzenleyeceğiniz faturalarda ilgili sipariş numarasının olmasına özellikle dikkat etmeniz gerekecektir. Faturalarda belirtilecek olan sipariş numarası kayıt ve kabul işlemlerini hızlandıracak çok önemli bir bilgidir.
c) Daha önce de duyurduğumuz gibi Vergi Dairemizin; Büyük Mükellefler,
Vergi Numaramızın; 257 003 5245 olarak faturalarınızda kullanmanızı rica ederiz.
d)   İrsaliyeli fatura kullanan tedarikçilerimizin, malı teslim edecekleri fabrikaya malzeme ile birlikte faturanın 2 suretini de göndermeleri gerekecektir.
e)   Fatura ayrı, irsaliye ayrı kullanan tedarikçilerimiz, malzemeler ile birlikte irsaliyeleri ilgili fabrikalara gönderirken faturaları ise, Mersin Fabrikamız adresine, Ortak Hizmet Müdürlüğü'nün dikkatine göndermeleri gerekecektir.
Yukarıdaki konularla ilgili soru veya tereddütleriniz olduğunda aşağıdaki yetkilileri arayabilirsiniz.

İstanbul Merkez Ofis'ten;             Telefon: 0216 651 53 00   Faks: 0216 651 14 15
Lojistik ve Planlama Müdürü  : Zeynep KEçECİ
Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi Müdürü  : Mustafa şžANLI
Mersin Fabrika'dan;  Telefon: 0324 454 00 60   Faks: 0324 454 00 75
Ortak Hizmetler Müdürü  : Muammer ARGUN
Muhasebe ve Satın Alma Operasyonları Yöneticisi: İmdat ARLI
Satış Operasyonları Yöneticisi  : Savaş MUSUL


Geri Dön