03 / 05 / 2024

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Dijital paraların test edilmesi için çalışmalara başlayan Çin, Pekin'de vatandaşlara çekiliş yoluyla dijital para dağıtacak. 



Kripto paralarının etkileri artmaya devam ederken birçok ülkede kripto para ile ilgili adımlar atılmaya devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Çin dijital paraları test etmek için Pekin'de vatandaşlarına çekiliş dijital yuan dağıtacak. 

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Pekin Yerel Finansal Gözetim ve Yönetim Bürosu'ndan yapılan açıklamada; Pekin halkı kırmızı paket olarak adlandırılan 200'er dijital yuanlık paketleri kazanmak için banka uygulaması üzerinden çekilişe katılabilecek. 

Belirli noktalarda harcama yapılacak

Çekiliş sonucunda kazanılan dijital yuanlar belirlenen dükkanlarda kullanılabilecek. Çekiliş başvuruları 7 Haziran gecesi sona erecek.

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön