27 / 04 / 2024

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Firma: Dolunay Mühendislik

Proje: Çınar Life

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.



Çınar ağacından ilham alınarak hayata geçirilen Çınar Life konut projesinde satışlar devam ediyor. 

Çınar Life projesindeki 103 adet konut, 3.835 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Çınar Life projesinde 3+1 ve 4+2 dubleks konut tipleri yer alıyor.

Site içerisinde her biri zemin+9 katlı olmak üzere 3 blok olacak şekilde yükseliyor. Bu bloklarda ise toplam 103 adet daire bulunuyor. Satışı devam eden 4+2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 290 metrekare olurken 3+1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 155 metrekare.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

ÇINAR LİFE PROJESİNDE SOSYAL ALANLAR VAR MI?

Sosyal alanlarıyla site sakinlerine kolaylık sunan projede, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, süs havuzu, her daireye özel kapalı otopark alanı ve eşsiz peyzaj alanı yer alıyor.

Dairelerde geniş bir koridor ile beraber kullanışlı bir vestiyer bulunuyır. Ayrıca özel bir banyoya sahip ebeveyn yatak odası ile konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Çınar Life projesindeki tüm dairelerde çelik kapılar, laminat ve parke zeminler, ferah teras alanları, modern armatürler ve ahşap doğramalar, banyo ile mutfaklarda kaliteli musluk ve bataryalar da bulunuyor.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

ÇINAR LİFE PENDİK PROJESİ FİYATLAR NE KADAR?

Mart 2024'te teslim edilmesi hedeflenen projede satışlar devam ediyor. Çınar Life Pendik projesinde fiyatlar konut tipine ve konut konumlarına göre değişiklik gösteriyor. 3+1 daire fiyatları 7 milyon liradan başlıyor. 4+2 konut tipleri ise 16 milyon liradan başlıyor.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

ÇINAR LİFE PENDİK PROJESİ NEREDE?

İstanbul'un Pendik ilçesi, Çınardere Mahallesi Akçe Sokak'ta yükselen Çınar Life, Dolunay Mühendislik tarafından inşa ediliyor.

Çınar Life projesi, "Çınardere Mahallesi Akçe Sokak No:4 Pendik / İstanbul" adresinde konumlanıyor. Projenin çevresinde polis merkezi, okul, metro, hastane, otobüs durağı, itfaiye, sağlık ocağı ve eczane gibi acil durum ihtiyaçlarının karşılayabileceği alanlar bulunuyor.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

BİM kataloğu bugün raflarda! 8 kg toz deterjan 165 TL'ye, Çamaşır suyu 11 TL'ye, kir sökücü bez 19 TL'ye düştü!


Geri Dön