28 / 04 / 2024

Çınar Life satışta! Yeni proje

Çınar Life satışta! Yeni proje

Firma: Dolunay Mühendislik

Proje: Çınar Life

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.



Çınar ağacından ilham alınarak hayata geçen Çınar Life projesinde satışlar başladı. İstanbul'un Pendik ilçesi, Çınardere Mahallesi Akçe Sokak'ta yükselen Çınar Life, Dolunay Mühendislik tarafından inşa ediliyor.

Çınar Life projesi, 3.835 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede, toplam 103 adet daire yer alıyor. Daire tipleriyle dikkat çeken projede 3+1 ve 4+2 dubleks konutlar bulunuyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Site içerisinde her biri zemin+9 katlı olmak üzere 3 blok şeklinde yükseliyor. Bu bloklarda ise toplam 103 adet daire yer alıyor. Satışa çıkarılan 3+ 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekare olurken 4+2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 290 metrekare.

Çınar Life satışta! Yeni proje

ÇINAR LİFE PROJESİ SOSYAL ALANLAR

Sosyal alanlarıyla site sakinlerine kolaylık sağlayan projede, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti, her daireye özel kapalı otopark alanı, çocuk oyun alanları, süs havuzu, eşsiz peyzaj alanı, yürüyüş alanları yer alıyor.

Dairelerde geniş bir koridor ile birlikte kullanışlı bir vestiyer yer alıyor. Öte yandan özel bir banyoya sahip ebeveyn yatak odası ile konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Çınar Life projesindeki tüm dairelerde çelik kapılar, ferah teras alanları, laminat ve parke zeminler, ahşap doğramalar ve modern armatürler, banyo ile mutfaklarda kaliteli musluk ve bataryalar bulunuyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

ÇINAR LİFE PENDİK PROJESİ NEREDE?

Çınar Life projesi, "Çınardere Mahallesi Akçe Sokak No:4 Pendik / İstanbul" adresinde hayata geçiyor. Projenin çevresinde polis merkezi, hastane, okul, metro, otobüs durağı, sağlık ocağı, itfaiye ve eczane gibi acil durum ihtiyaçlarının karşılayabileceği alanlar yer alıyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

ÇINAR LİFE PENDİK PROJESİ FİYATLAR NE KADAR?

2024 yılı Mart ayında teslim edilmesi hedeflenen projede satışlar devam ediyor. Çınar Life Pendik projesinde fiyatlar konut tipine ve konut konumlarına göre farklılık gösteriyor. 3+1 daire fiyatları 7 milyon TL'den başlıyor. 4+2 konut tipleri ise 16 milyon TL'den başlayarak satışa çıkarılıyor.

İletişim için: [email protected]
                   +90 532 370 7696

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!


Geri Dön