30 / 04 / 2024

Çınarcık'ta Güneşkent Sitesi'nde 60 bin TL'ye icradan!

Çınarcık'ta Güneşkent Sitesi'nde 60 bin TL'ye icradan!

Yalova 1. İcra Müdürlüğü, Yalova ili Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesi Karpuzdere mevkiinde bulunan Güneşkent Konut Lapı Koop. B Blok'taki daireyi 60 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Şubat 2012 Pazartesi günü 13:30-13:40 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle;

YALOVA 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN SATIŞ İLANI

Dosya No: 2009/1365 TAL

Bir borçtan dolayı satılmasına karar verilen TAPU KAYDI: Yalova ili, Çınarcık ilçesi, Teşvikiye beldesi kapruzdere mevkii 1 pafta, 129 parsel sayılı 2152,50 m2 miktarlı arsa vasıflı ana gayrimenkulun kat irtifaklı 8 Blok 36/2153 arsa paylı 2. normal kat 10 nolu daire

İMAR DURUMU: Teşvikiye Belediyesi Başkanlığı 08/09/2009 tarihli yazısında 1/1000 ölçekli uygulama imar planında Ayrık Nizam 3 kat (TAKS:0,3Q - KAKS: 0.90) imar durumlu olduğu, üzerinde Bodrum kat-Zemin kat-4 normal katlı 3 blok bulunduğu öğrenilmiştir.

TAŞINMAZIN HALİ HAZIR DURUMU: Yalova ili Çınarcık ilçesi Teşvikiye Beldesi 129 parsel sayılı taşınmaz Karşıyaka mahallesi Bulut sokak, Güneşkent Konut Yapı Koop. B Blok no:11/B 2 normal kat 10 nolu daire salon/açık mutfak nişli -2 oda -mutfak -antre/koridor-banyo/wc-wc balkondan (salon/mutfak -oda balkonlu) ibaret netk 64,00 m2 alanlı yaklaşık brüt 95.00 m2 alanlı olduğu, salon/ mutfak yer deşmesinin seramik kaplı mutfak dolabının suntalem dolap mermer tezgahlı olduğu salon ve mutfak tavanın kartonpiyer süslü olduğu odaların yer döşmesinin marley kaplı antre/koridor /balkon yer döşmesinini seramik kaplı olduğu, İç kapılarının kaplama yapı pencerelerinin ahşap doğrama olduğu, balkonunda barbekü bulunduğu, kuzey tarafındaki bina çekme mesafesinden çok az deniz görmekte olduğu, görülmüştür. Teşvikiye Esenköy karayoluna ve denize çok yakın mevkide alt yapısı mevcut belediye hizmetlerinden faydalanır durumda üzerindeki bina 5 katlı betonarme karkas yapı tarzlı ve yaklaşık 15 yıllıktır.

Muammer) Değeri:       60.000,00 TL Satış Şartları:

1 - Satış 20.û2.2G12Pazartesi günü 13:30-13:40 saatlerıarâsmda Yalova 1. İcra Müdürlüğünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60 ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile İhale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 01.03.2012Perşembe aynı saate ve aynı yerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulrnası ve rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.

2 - Arttırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lâzımdır, Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere sure verilebilir. Tellaliye resmi, damga vergisi,% KDV ve tapu alım satım harç ve giderleri alıcıya aittir. Aynından doğan birikmiş vergi borçlarının olması halinde satış bedelinden ödenir. Tahliye ve teslim giderleri ihale alıcısına aittir.

3 - İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgi tilerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile 15 gün içinde dairemize bildirmeleri gerekir;aksi taktirde haklarını tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve iflas Kanununf 33 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir.lki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbi hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için daire açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarda yazılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları île satış ilanın tebliğ edilemeyen alakadarlara IİK.127.Md.göre tebliğ yerine kâim olacağı ilan olunur.

(İİKm.126)

(*) ilgililer tabrine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

Basın No: 78721 www.bik.gov.tr

İlan için tıklayın!


Geri Dön