02 / 05 / 2024

Citroen Berlingo yenilendi! İşte yeni Berlingo...

Citroen Berlingo yenilendi! İşte yeni Berlingo...

Citroen, hafif ticari araç modeli Berlingo’yu en güncel teknoloji ile yenilendiği açıklandı. Koltuk, eğlence sistemi, ön cephe tasarımı ve bagaj hacmindeki yenilikler, 6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik vites seçeneği ile sunulan Berlingo, 4 silindir 130 HP dizel motor özelliği mevcut.



Citroen, hafif ticari araç modeli Berlingo’da yaptığı yenilikleri açıkladı. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni ön tasarımdaki modern görünümünü güçlendiren yeni Berlingo, Citroen Advanced Comfort koltuklar sayesinde daha da optimize edilen konforun yanında yeni nesil bilgi-eğlence sistemi ve bağlantı özellikleri ile aktif yaşam tarzına sahip tüm kullanıcıların beklentilerini karşılıyor. Yeni Berlingo’nun ön cephesi, yeni Citroen tasarım dilini ve görsel kimliğini yansıtacak şekilde tasarlandı. Daha büyük tasarım unsurlarına ve daha belirgin hatlar içeren  bir tasarıma sahip yeni modelde, yeni ön ızgara ve tampon tek bir bloktan oluşuyor ve ortasında yeni oval Citroen logosunu taşıyor.

BAGAJ HACMİ 775 LİTREYİ BULABİLİR

Yeni Berlingo’nun üst donanım seviyesinde tavan rayları sunuluyor. Ayrıca 16 ve 17 inç olmak üzere iki farklı jant alternatifi bulunuyor. Berlingo’nun iç mekan tasarımı ergonomiyi iyileştirmek üzere geliştirildi. Ergonomik olacak şekilde yukarıda konumlandırılan yeni yüksek çözünürlüklü 10 inçlik merkezi dokunmatik ekran ve yeni kişiselleştirilebilir dijital gösterge ekranı teknolojiye vurgu yapıyor. Üst bölümde, büyük bir torpido gözü yer alıyor. Bu ergonomik alan ise hava yastığının tavana monte edilmesiyle mümkün oldu. Orta konsolda; vites seçici, sürüş modu seçici, elektrikli park freni, Start düğmesi ve 2 adet USB soketi bulunuyor. Modüler ve geniş yeni Berlingo’nun bagaj hacmi 775 litreyi (arka pandizot altındaki hacim) buluyor.

Citroen Berlingo yenilendi! İşte yeni Berlingo...

DÜŞÜK YAKIT PERFORMANSI 

Marka, yeni ön konsolun ortasında iki değişik seviyede 10 inçlik dokunmatik ekran bulunmaktadır. Citroen bilgi-eğlence sistemini kontrol etme olanağı da sağlamaktadır.  Yeni Berlingo’da 4 silindirli 130 HP dizel motor yer almaktadır. Bu kapsamda çok az yakıt tüketimi ve yüksek tork sayesinde yolculuklar daha verimli ve konforlu geçiyor. Dizel motor seçeneği ile beraber 6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik vites seçenekleri de bulunuyor.

Citroen Berlingo’da 127 bin 900 TL’lik Ekim 2023 zammı! İşte Berlingo’nun teknik özellikleri ve güncel fiyatı...

Citroen Berlingo fiyatlarında son durum ne? İşte 9 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Citroen Berlingo 2023 fiyatları ne durumda? İşte Citroen Berlingo 7 Mayıs 2023 fiyat listesi

Citroen Berlingo Van fiyatında kimsenin bilmediği çılgınlık; bu ay sonuna kadar vakit var!


Geri Dön