01 / 05 / 2024

Citroen C3 Türkiye'de neden seviliyor? İşte C3'ün özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Citroen C3 Türkiye'de neden seviliyor? İşte C3'ün özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Citroen'in C3 modeli Türkiye'de oldukça rağbet görüyor. Peki Türk insanı bu aracı neden seviyor? İşte Citroen C3'ün özellikleri ve 5 Nisan 2023 fiyat listesi...



Citroen C3, markanın diğer araçlarına kıyasla Türkiye'de yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Fransız otomobil devinin bu otomobili hem özellikleri hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki Citroen C3 alıcılarına ne vadediyor? İşte Citroen C3'ün öne çıkan özellikleri ve güncel fiyat listesi...


Yeni Bir Ön Tasarım

Citroën C3’ün ön bölümü, Citroen ürün gamını tasarım açısından oldukça başka bir boyuta taşıyor. Daha iddialı ve dinamik bir görünüm sunan ön kısmın CXPERIENCE konsept otomobilinden esinlediği hemen fark ediliyor.

Citroen Advanced Comfort Koltuklar

Citroen C3, iç kısımda yolcularını tamamı bir Citroen yeniliği olan özel Advanced Comfort koltuklarla karşılıyor. Grafik efektli dolguları, kuvvetlendirilmiş yan destekleri ve bel desteği ile bu koltuklar hem görsel olarak hem de oturma anında bedeni destekleme açısından üst seviyede bir konfor sunuyor.

Citroen C3 Türkiye de neden seviliyor? İşte C3 ün özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Güvenli sürüş

Citroen C3, zengin ve teknolojik sürüş destek sistemiyle donatılıyor. Bunlar, günlük sürüşü daha güvenli hale getiriyor, manevra yapmayı kolaylaştırıyor, sürücüye yardımcı oluyor ve kaza riskini en aza indiriyor.

İster manuel ister otomatik vites


Citroen C3 sürücü tercihlerine göre ister 6 ileri manuel, ister 6 ileri otomatik şanzuman seçenekleriyle satışa çıkıyor. Benzinli bir motorla alıcılarını karşılayan otomobil, Euro 6 egzoz emisyon standartlarını karşılıyor.

Peki 2023 model Citroen C3'ün güncel satış fiyatı ne kadar? İşte Citroen C3 5 Nisan 2023 fiyat listesi...
 


Geri Dön