01 / 05 / 2024

CityCenter'da metrekaresi 3 bin TL'ye!

CityCenter'da metrekaresi 3 bin TL'ye!

Esenyurt'ta Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nın hemen yanında hayata geçirilecek olan CityCenter'da metrekare ortalama birim fiyatı 3 bin TL olarak belirlendi...



CityCenter projesi, içerisinde barındıracağı kamusal binalarla dikkatleri üzerine  çeken hayli kapsamlı bir proje. Kamusal binaların bir arada olacağı City Center'da adliye binası, vergi dairesi, avm, emniyet binası ve bir katı belediyeye ait otopark yer alacak.

Esenyurt'ta yükselecek olan City Center, bölgedeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek. City Center'da ofislerin 70 metrekareden başlaması planlanıyor.  

Özyurt İnşaat ve Vizyon İnşaat imzalı proje olan City Center, yaklaşık 17 bin dönüm alan üzerinde yükselecek. İçerisinde 344 adet home ofisin de yer alacağı projede, home ofislerin satışı Göktürk Group tarafından yapılacak.

Ne zaman temel atılacağı henüz netleşmeyen projede ön talep toplama aşaması yaşanıyor. Yaklaşık 10 gün sonra birçok konunun netleşeceği City Center'da ortalama metrekare birim fiyatı ise 3 bin TL olarak duyuruluyor.

0530 773 65 06

http://www.gokturkgroup.com/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön