30 / 04 / 2024

Çizmeci Konsept iletişim!

Çizmeci Konsept iletişim!

Firma: Çizmeci Grup

Proje: Çizmeci Konsept

Çizmeci Konsept konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Çizmeci Konsept iletişim bilgisi haberimiz de yer alıyor...



14 bin metrekare arsa alanına yayılan  Çizmeci Konsept  projesi 6 blok olarak yükseliyor. Çizmeci Konsept iletişim bilgisi öncesinde projenin genel özellikleri şöyle ;

 

Çekmeköy'de hayata geçirilen proje  Çizmeci Grup  imzası taşıyor. Taşdelen Çizmeci Konsept projesi sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, mini futbol, yüzme havuzları, sauna, otopark ve sosyal alanlara yer veriyor.

 

 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon  şeklinde konutlara yer veren projede toplamda 182 daire bulunuyor. Çizmeci Konsept ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor.

 

Çekmeköy Çizmeci Konsept fiyat kapsamında daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Çizmeci Konsept Çekmeköy fiyat bilgisi için projenin satış ofisinden bilgi edinebilirsiniz.

 

3 etaptan oluşan projede  daireler 60 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor. Taşdelen Çizmeci Konsept teslimleri hemen yapılıyor.

 

Çizmeci Konsept Çekmeköy örnek daire
Çizmeci Konsept iletişim!

 

Çizmeci Konsept Çekmeköy nerede?
Çizmeci Konsept nerede? Atabey Caddesi No: 6 Taşdelen Çekmeköy/İstanbul

 

Çizmeci Konsept iletişim bilgisi :
Çizmeci Konsept iletişim
Çizmeci Konsept satış ofisi:0532 691 91 44
Web Adresi: http://www.cizmecikonsept.com/

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön