07 / 05 / 2024

CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi, Coşkun Saltıkalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Başakşehir kitelli Organize Sanayi Bölge Mahallesi'nde kuruldu.



CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi, Coşkun Saltıkalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.


CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; -1) Her türlü hurda plastik atıklarının granül hale dönüştürülmesi.Her türlü Plastik malzemelerin imalatını yapmak. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak.. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 3-2) Tasnif edilmiş metal dışı atıklar, hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması.   3-3) Konusu ile ilgili hertürlü makinanın alım satımı,ithalat ihracatını yapmak.İşi ile alakalı Her türlü makinanın kiralanması, kiraya verilmesi. 3-4) Her türlü plastik ambalaj ürünlerinin ham, mamul, yarı mamul maddelerinin imali, satışı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını  yapar.   3-5) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 3.6) Şirket yurtdışında kurulmuş veya kurulacak olan şirketlere ortak olabilir.Hissedar olabilir   3.7) Konusu ile ilgili faaliyetleri için ruhsatname,izin,ihtira beratı,marka,lisans,alameti farika gibi haklar ihtisal  ve iktisap etmek.Konusu ile ilgili menkul mal ve gayrimenkul malları almak,satmak,kiralamak, kiraya vermek. 3.8) Şirket maksat ve mevzunun tahakkuku için para istikraz edebilir. Bu cümleden olmak üzere kanunun tayin ettiği çerçeve dahilinde her türlü teminat verebilir ve özellikle mal varlığına dair menkul ve gayri menkuller üzerinde alacakları lehine rehin ve ipotek tesis edebilir. İşbu ipoteklerin terkini talep edebilir.Şirket konusu ile ilgili üçüncü kişilerden; lehine menkul mal ve gayrimenkul rehin ve ipotek alabilir ve ipotek verir.



Geri Dön