27 / 04 / 2024

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını yarın açıyor!

CNR Emlak Ankara Fuarı kapılarını yarın açıyor!

Bu yıl ilk kez Ankara’da düzenlenecek olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kapılarını yarın açacak.



Türkiye’de gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl ilk kez gayrimenkul sektörünün göz bebeği Ankara’da düzenlenecek. Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden olan gayrimenkul için stratejik bir öneme sahip olan Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı (CNR Emlak Ankara) 7-10 Eylül tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilecek fuar, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından da destekleniyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelecek fuarın açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel ve sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek. 


Geri Dön