28 / 04 / 2024

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.



Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve Akort Fuarcılık tarafından ikincisi gerçekleşecek, BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı 03-06 Ekim 2019 tarihlerinde Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Olay Medya Gazetesi'nde yer alan habere göre; fuarlar; yapı malzemeleri sektörü temsilcilerinin ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilenmesiyle üretici ve satıcı firmalarla, sektör profesyonellerini ve yatırımcılarını bir arada Ortadoğu'nun yeniden inşa edilmesinde köprü görevine sahip olacak.

Fuarlar kapsamında gerçekleşecek sektörel etkinlikler yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratırken, profesyonellere bilgi akışı sağlayacak, yeni iş fırsatları yaratılmasına katkı sağlayacak.

Fuara başta Gaziantep'ten, Antalya, Erzincan, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş ve Kocaeli illerinden firmalar katılım sağlayacak.

Yaklaşık 2 bin 500 metrekare alanın yer alacağı fuarda, beton, gaz beton, mimarlık, iş makinaları, pvc, seramik, vitrifiye, dekorasyon, peyzaj, oyun alanları, çatı, kilit taşı gibi ürün grupları sergilenecek.

Çeşitli etkinliklerin bulunacağı fuar alanında, 3 Ekim saat 17.00'da Prof. Dr. Uğur Ersoy, 4 Ekim saat 17. 00'da Dr. Hanifi Çanakçı, 5 Ekim saat 17.00'da Yusuf Arayıcı katılımcılara yapı ve inşaat sektörü üzerine sunumlar yapacak.

6 Ekim'de sona erecek fuar 10:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.


Geri Dön