29 / 04 / 2024

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4 Ekim'de açılıyor!

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4 Ekim'de açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını 4 Ekim'de açıyor.




 

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4 Ekim'de açılacak. Yapı ve Dekorasyon Fuarı ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

"Malatya'ya yerel hizmetler yapılmasından sorumlu olduğumuz kadar Malatya'nın bilinmesi, tanınması noktasında da önemli çalışmalar yapıyoruz" diyen, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak hükümetimizin birçok sektörün lokomotifi olan inşaat sektörü için yapılan düzenlemelere destek olmak ve dekorasyon alanında faaliyet gösteren firmalara kendilerini tanıtma, vatandaşlarımızın inşaat alanındaki yeniliklerden ve kampanyalardan haberdar olmaları hedefi ile belirtilen tarihlerde yapı fuarı planlanmıştır.

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yanındaki 4.000 metrekarelik alanda yapılacak olan fuar kapsamında, yapı dekorasyon sektörünün tüm dallarında Türkiye'nin büyük markalarının Malatya ve Bölge Bayiliğini yapan 50 firmanın katılacağı fuarda, stant kurulum alanlarının tamamı firmalara tahsis edilmiş durumda.

4 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’de açılacak olan 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 8 Ekim Pazar gününe kadar her gün 11.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Malatyalı hemşerilerimiz yapı ve dekorasyon ile ilgili yenilikleri yerinde görme imkânına sahip olacak."diye konuştu.



Malatya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön