27 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında açılacak!

CNR Emlak Fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında açılacak!

TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sine Fuarcılık tarafından düzenlenecek 'EMLAK 2014 Konut fuarı 11-14 Eylül tarihleri arasında açılacak.



Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”nın yurt içi ve yurt dışı pazarlama-satış çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcıların yakından ilgilendiği fuarla ilgi bilgiler veren CNR Ekspo Fuarcılık Genel Müdürü Alkan Usta,  Almanya, Rusya, Çin ve Körfez Ülkelerinde tanıtım faaliyetlerinde bulunduklarını bu bölgelerdeki yatarımcılarla doğrudan temas kurduklarını söyledi. Kentsel Dönüşüm bir yeniden yapılanma periyodu olarak görülmeli” dedi. 



CNR Emlak fuarını, 35 kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Emlak sektörünün yıldız projelerinin smergileneceği fuarda konut ve roplu konut projeleri,rezidanslar,AVM ve iş merkezleri, A ve B sınıfı villalar, plazalar, organize sanayi bölgeleri ve sanayi sitelerinin tanıtımı yapılacak.


CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından düzenlencek “Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl iki kat büyüyen fuarda, Türkiye’nin önemli 200 projesi sergilenecek.


Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen fuarda, emlak projeleri yok satmıştı. CNR Emlak 2013 Fuarı’na, Suudi Arabistanlı yatırımcılar yoğun ilgi göstermişti.  Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdüllaziz el-Suud’un yeğeni Prens Ahmad Bandar Al-Sider de Türkiye’ye yatırım yapmak için CNR Emlak 2013 Fuarı’na katıldı.


Geri Dön