29 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı 2015, 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek!

CNR Emlak Fuarı 2015, 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek!

Geçtiğimiz sene sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağlayan Emlak 2015 – Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı bu yıl 4 Kasım'da kapılarını açacak.



CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3'üncüsü düzenlenecek olan Emlak 2015 – Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de salonda 30 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek.


Konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleriyle aynı çatı altında buluşturacak fuarda katılımcı firmalar; projelerini cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracaklar.


Emlak 2015 – Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün ve Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçi bekleniyor. 


Geçtiğimiz senelerde Suudi Arabistan Prensi Ahmad Bandar Al-Sider’in yaptığı ziyarette Arapların ilgisini çeken Emlak 2015 – Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı ayrıca MIPIM 2015’te de tanıtıldı. Fuar; 2014 yılında sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağladı. 


CNR Emlak Web Sitesi: http://cnremlakfuari.com/



Geri Dön