29 / 04 / 2024

CNR EMLAK, MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yaptı!

CNR EMLAK, MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yaptı!

CNR EMLAK, Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM'e çıkarma yaptı.Fuarda 89 ülkeden 26 bin 500 gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.



CNR EMLAK, Fransa'nın Cannes kentinde 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan MIPIM'e çıkarma yaptı.

 

Fuarda 89 ülkeden 26 bin 500 gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.


Türkiye ve Ortadoğu'ya yönelik emlak yatırımları ve gayrimenkul sektörünün konu edileceği gayrimenkul zirvesi - "İstanbul Real Estate Summit 2016" uluslararası yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılaştı. Fuar esnasında birçok uluslararası şirket ve yatırım fonu temsilcisi CNR EMLAK standını ziyaret etti ve önemli işbirliği görüşmeleri gerçekleştirildi.


Standımıza dünyada ve Türkiye'de kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol üstlenen belediyelerden bir çok belediye başkanı yakın ilgi gösterdi. Emlak Fuarımıza ve eş tarihte düzenlenecek "Istanbul Real Estate Summit'e kamudan büyük destek" geldi.


Çevre ve Şehircilik Başkanı Fatma Güldemet Sarı,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Toki İstanbul Emlak Dairesi Başkanı Ali Seydi Karaoğlu standımızın önde gelen ziyaretçileri arasındaydı.

 

Fuarcılık sektöründe 31 yıllık deneyim ve uzmanlığına sahip CNR Holding, Türkiye'de sektörün uluslararası nitelikteki tek buluşma platformu CNR Emlak Fuarı'nın ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmalarına uzman satış ve pazarlama kadroları ile hızla başlamıştır.


Firmanızın maksimum verim ve kazanç sağlamasına olanak tanıyacak CNR Emlak Fuarı'nın alan satışlarına başladığını bildirir, aşağıdaki irtibat bilgilerinden bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.



Geri Dön