28 / 04 / 2024

Aşoğlu İnşaat 9. Dubai Emlak ve Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Aşoğlu İnşaat 9. Dubai Emlak ve Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Sakarya ve İzmit’in öncü inşaat firmalarından AŞOĞLU İNŞAAT, 30 Nisan - 2 Mayıs 2013 tarihleri arasında 9.defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul fuarında yer alarak yeni projelerini tanıtacak...



Son dönemlerde özellikle körfez sermayesinin ilgisini çeken Sapanca bölgesinde iki yeni projeyle fuara katılacak olan AŞOĞLU İNŞAAT adına konuşan Selman AŞOĞLU, “yeni yatırımlarınız için neden Sapanca?” sorumuza “Firmamız 2013 yılı itibariyle 35. yılını doldurdu. Bu uzun zaman zarfı içinde, birçok ilde büyük projelere imza attık. Şimdi bizler, şirketimizde yeni kuşak olarak bir adım daha ileri gitmek istiyoruz. Sapanca bu durum itibariyle oldukça uygun bir bölge. Bölgeye körfez sermayesinin ciddi ilgi gösterdiğini biliyoruz. Hali hazırda devam etmekte olan projemiz Endülüs Konakları’nı bu sezon içinde tamamlamayı öngörüyoruz. Şimdi bu bölgede, ikinci ve daha büyük olan yeni projemiz Endülüs Konakları–2’nin lansmanını da Dubai International Property Show’da yapacağız. Bu fuardan beklentimiz yüksek.” açıklamasını yaptı.


Bölgenin son dönemde neden bu kadar revaçta olduğunu yorumlayan AŞOĞLU şunları ekledi:  “Aslında bunun birkaç nedeni var. Devam eden YHT projesinin Kırkpınar’da istasyonu olması, Cengiz Topel Havaalanın açılması, yeniden keşfedilen iki doğa harikası olan Sapanca Gölü ve Kartepe bunlardan birkaçı. Bölgeye olan ilgi zamanla daha da artacaktır.” dedi.



Geri Dön