08 / 07 / 2024

Coldwell Banker AS, Kuyubaşı'nda çalışmaya başladı!

Coldwell Banker AS, Kuyubaşı'nda çalışmaya başladı!

Kuyubaşında faaliyetlerine başlayacak olan Coldwell Banker Türkiyenin en yeni franchise ofisi Coldwell Banker AS, 26 Martta gerçekleşen Büyük Ofis Açılışı ile kapılarını gayrimenkul alıcı ve satıcılarına açtı



2011 yılında Coldwell Banker Türkiye bünyesine katılan en yeni franchise ofisi olan Coldwell Banker AS, faaliyetlerine Eski Emniyet Genel Müdürü Celalettin Tüfekçinin yaptığı açılış ile 26 Martta davetliler ve Coldwell Banker yetkililerinin katılımıyla yapılan Büyük Ofis Açılışı ile başladı. 

Coldwell Banker AS, franchise adaylarına yüzyılı aşkın süredir cazip fırsatlar sunan dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlığı firması olan Coldwell Bankerın en yeni ofisi. Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Gökhan Işık yeni ofisleri hakkında şunları söyledi:  Coldwell Banker AS için tüm ofislerimize olduğu gibi temennimiz,  Coldwell markASına yakışır bir şekilde bulundukları bölgede pazar lideri olmalarıdır.

Coldwell Banker AS Ofisi Brokerı/Sahibi Soner Ertuğrul ve Ayşe Hamamcıoğlu marka ile nasıl tanıştıklarını ve Coldwell Bankerı neden tercih ettiklerini şöyle aktardılar: Gayrimenkul sektörüne girmeye karar verdiğimizde, Coldwell Bankerın hem yurtdışı hem de Türkiyedeki çalışmalarını detaylı olarak inceledik. Bu sayede markanın vizyonunu ve büyüklüğünü çok daha iyi anladık. Global anlamda bu sektörün en tecrübelisi ve işlem hacmi bakımından en büyüğü olan Coldwell Banker markasının, Türkiye operasyonlarında henüz yeni olmasına rağmen doğru adımlarla ilerlediğini de gördük. Bütün bu analizlerimiz ve değerlendirmelerimizin sonucunda Coldwell Banker Ofisi açabilmek için başvurumuzu yaptık ve ofisimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Coldwell Banker Hakkında

1906 yılında San Franciscoda, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Coldwell Banker kuruluşundan 1982 yılına kadar olan tarih süresince hiç franchise vermemiştir ve ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki uzmanlıklarını Coldwell Banker Commercial, Previews International, Concierge ve Coldwell Banker Mortgage olarak markalaştırmıştır. 1982den bu yana olan büyümesi ile bugün 50 ülkede 3.600ü aşkın franchise ofisi ve 120.000i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir. 500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir. Türkiye ve K.K.T.C master franchiseı olarak 2007 yılında çalışmalarına başlamıştır.


Geri Dön