27 / 04 / 2024

Coldwell Banker, IMA ödülünün sahibi oldu!

Coldwell Banker, IMA ödülünün sahibi oldu!

Gayrimenkul sektörünün devi Coldwell Banker web sitesi ile Interactive Media Awards ödülünü aldı



Gayrimenkul sektörünün dev kuruluşu Coldwell Banker, Türk kullanıcılar için geliştirdiği web sitesi ile bu alanda en büyük ödül kabul edilen uluslararası "Interactive Media Awards" (IMA) ödülüne layık görüldü. 
 
Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olarak 103 yıldan bu yana hizmet veren Coldwell Banker, Türkiye için tasarladığı web sitesi ile Interactive Media Awards (IMA) ödülüne layık görüldü. IMA "gayrimenkul kategorisinde" en büyük ödül olan "The Outstanding Achievement Award" ödülünü almaya hak kazanan Coldwell Banker Türkiye web sitesi için, 500 kişilik uluslararası jüriden 461'i oyunu bu yönde kullandı. Her yıl düzenli olarak 5 ana konuda uluslararası değerlendirmenin yapıldığı IMA ödülleri, web dünyasının Oscarları olarak kabul ediliyor.

Her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de binlerce insanın hergün ziyaret ettiği internet siteleri arasında www.coldwellbanker.com.tr ile Türk kullanıcıların emlak ile ilgili her türlü bilgi gereksinimini karşılayan Coldwell Banker Türkiye web sitesinin, mükemmel tasarımı ile rakiplerinden ayrılarak kazandığı bu ödül, 2004 yılından bu yana veriliyor. Web dizayn eden, geliştiren, reklam yapan ve diğer web siteleri ile bağlantılı profesyoneller tarafından kar amacı gütmeyen bu organizasyon, internetteki standartları yükseltmek ve buradan yapılacak pazarlamaları desteklemek amacıyla kuruldu. IMA tarafından her yıl 70 farklı kategoride pek çok endüstriyi kapsayacak şekilde oluşturulan ödüller için 50'ye yakın ülkeden bireysel ve kurumsal başvurular yapılmakta.

IMA tarafından tüm kriterlere uygunluk göstererek "The Outstanding Achievement Award"  ödülüne layık görülen Coldwell Banker Türkiye web sitesi tasarımı M.Kurtuluş Eker başkanlığında Voden ekibi tarafından dizayn edilip geliştirildi. 


Geri Dön