06 / 07 / 2024

Coldwell Banker, kapılarını gayrimenkul yatırımcılarına açıyor!

Coldwell Banker, kapılarını gayrimenkul yatırımcılarına açıyor!

Kuyubaşı 'nda faaliyetlerine başlayacak olan Coldwell Banker Türkiye 'nin en yeni franchise ofisi Coldwell Banker AS, 26 Mart 'ta gerçekleşecek “Büyük Ofis Açılışı ”   ile kapılarını gayrimenkul alıcı ve satıcılarına açıyor  



2011 yılında Coldwell Banker Türkiye bünyesine katılan en yeni franchise ofisi olan Coldwell Banker AS, faaliyetlerine 26 Mart 'ta davetliler ve Coldwell Banker yetkililerinin katılımıyla yapılacak “Büyük Ofis Açılışı ” ile başlıyor.  

Coldwell Banker AS, franchise adaylarına yüzyılı aşkın süredir cazip fırsatlar sunan dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlığı firması olan Coldwell Banker 'ın en yeni ofisi. Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Gökhan Işık yeni ofisleri hakkında şunları söyledi:   “Coldwell Banker AS için tüm ofislerimize olduğu gibi temennimiz,   Coldwell markasına yakışır bir şekilde bulundukları bölgede pazar lideri olmalarıdır. ”

Coldwell Banker AS Ofisi Broker 'ı/Sahibi Soner Ertuğrul ve Ayşe Hamamcıoğlu marka ile nasıl tanıştıklarını ve Coldwell Banker 'ı neden tercih ettiklerini şöyle aktardılar: “Gayrimenkul sektörüne girmeye karar verdiğimizde, Coldwell Banker 'ın hem yurtdışı hem de Türkiye 'deki çalışmalarını detaylı olarak inceledik. Busayede markanın vizyonunu ve büyüklüğünü çok daha iyi anladık. Global anlamda bu sektörün en tecrübelisi ve işlem hacmi bakımından en büyüğü olan Coldwell Banker markasının, Türkiye operasyonlarında henüz yeni olmasına rağmen doğru adımlarla ilerlediğini de gördük. Bütün bu analizlerimiz ve değerlendirmelerimizin sonucunda Coldwell Banker Ofisi açabilmek için başvurumuzu yaptık ve ofisimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ”
 


Geri Dön