13 / 05 / 2024

Coldwell Banker Türkiyeye Uluslararası Ödül!

Coldwell Banker Türkiyeye Uluslararası Ödül!

Coldwell Banker tarafından düzenlenen ve 50 ülkenin katıldığı Coldwell Banker Generation Blue Experience Kongresinde Coldwell Banker Türkiye, 2010 yılı Avrupa Bölgesi Franchise Satış 2.liği ödülüne layık görüldü  



Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker tarafından düzenlenen, 14 -17 Mart tarihlerinde Las Vegas/ Nevadada, Mirage Resort & Casinoda gerçekleşen 2011 Gen Blue Experinece Kongresinde, Coldwell Bankerın bulunduğu tüm ülkelerden binlerce Gayrimenkul Danışmanı, Broker, Ofis Müdürü  ofis ekip kadroları ile birlikte profesyonel gelişim programlarına ve ödül seremonisine katılmak için yer aldılar.

Coldwell Banker CEOsu Jim Gillespie, Coldwell Banker COOsu Budge Huskey, Before You Buy kitabının yazarı Michael Corbett, New York Times Best Seller Trust Agents kitabının yazarlarından ve aynı zamanda Human Business Works Başkanı Chris Brogan, özellikle sosyal medyayı kullanarak alıcı ve satıcılara daha fazla yardım edebilmek ve sıra dışı müşteri hizmetinin sağlatan her bir adımının sürecini kongre katılımcıları ile paylaştılar.

1906 yılından bu yana 50 ülkede 3.600ün üzerinde franchise ofisi ile dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık şirketi olan Coldwell Banker, 2011 Gen Blue kongresinde 2010 yılının en başarılı Franchise Satışı yapan ülkelerini de ilan etti. Coldwell Bankerda ödüller 4 farklı kategoride sahiplerini buldu.

Avrupa, Amerika, Asya Pasifik ve Globalde 2010 yılının en iyi Franchise Satış performansını gösteren ülkeler arasından ilk üçe girenlere ödülleri verildi. Avrupa bölgesi sıralamasında ödülünü alan Coldwell Banker Türkiye, İtalyanın ardından ikinciliğe layık görüldü. Avrupa bölgesi Franchise Satış kategorisinde üçüncülüğü ise Çek Cumhuriyeti aldı. Geceyi iki ödülle kapatan Çin, Asya Pasifik ve Globalde iki birinciliğin sahibi oldu. 

Başarılı bir yıl geçirdiklerini vurgulayan Coldwell Banker CEOsu Jim Gillespie gecede şu mesajı verdi: Generation Blue Experience tam bir başarı oldu. Üç günlük yoğun eğitim programları, paneller ve oturumların ardından, Coldwell Banker networkü enerjisini yeniledi ve şimdi yine gayrimenkul pazarına çıkmaya hazırız.



Türkiye Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Gökhan Işık ödüllü alırken yaptığı konuşmasında: Bu ödül bizi daha da cesaretlendirdi. Doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Türkiye olarak bundan sonra daha büyük başarılara imza atmak için yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz  dedi.


Geri Dön