29 / 04 / 2024

Colorist Mimaroba'da 160 bin TL'ye! Hemen teslim!

Colorist Mimaroba'da 160 bin TL'ye! Hemen teslim!

Büyükçekmece Mimaroba'da yapımı tamamlanan Colorist Mimaroba'da fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor...



Gül-Şahin İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen Colorist projesi sekiz bin 100 metrekare arazi üzerine kurulu ve 24 bin 800 metrekare toplam kullanım alanına sahip. Farklı daire tipleri, ofis ve mağaza seçeneklerinin bir arada bulunduğu Colorist Mimaroba'nın zemin katında dışa dönük girişli, iç teraslı, depolu 27 mağaza, birinci katında dış cepheye bakan tamamı teraslı 13 adet home ofis, devamında oturum amaçlı 138 adet daire bulunuyor.

 

Colorist Mimaroba'nın en üst katında yüzme havuzlu bir de terası mevcut. Bu alanda ayrıca vitamin bar, yazlık sinema bulunuyor. Açık ve kapalı olarak hizmet verecek sosyal tesislerin açık bölümünde mini golf sahası, açık havuz, vitamin bar, satranç alanı ve yazlık sinema, kapalı bölümünde ise Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odası, fitness salonu, oyun salonları, kafe ve restoranlar buluyor. Colorist Mimaroba'da üç bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Bunun yanı sıra dinlenme alanları, çocuk oyun parkları, süs havuzları, yürüyüş parkurları yer alıyor.

 

Temeli 2008 yılında atılan Colorist Mimaroba'nın yapımı geçtiğimiz ay tamamlandı ve konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Colorist Mimaroba'da konutların alanları 97 ile 153 metrekare arasında değişiyor. 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Fiyatları 160 bin TL'den başlıyor, 315 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 25 peşinatla, 120 ay vade farksız taksit yapılıyor. Minimum peşinat miktarı 40 bin TL olarak belirlenirken aylık taksitler 1000 TL'den başlıyor.

 

0 212 864 02 90

 

www.coloristmimaroba.com

 

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön