17 / 06 / 2024

Compo Sıvı Gübreler, ev bitkilerine hayat veriyor

Compo Sıvı Gübreler, ev bitkilerine hayat veriyor

Compo Sıvı Gübreler, kış mevsiminde güneşten yeterince faydalanamayan iç mekân bitkilerinin ihtiyaç duyduğu bakım ve besini karşılayarak onlara hayat verir



Kış mevsimiyle birlikte bahçedeki bitkileriniz uyku dönemine girdiler. Peki, evinizde yetiştirdiğiniz bitkileriniz ne durumda? İç mekânlarda yetiştirilen saksı bitkileri kış mevsiminde güneşten yeterince yararlanamazlar. Bu yüzden evinizdeki saksı bitkilerinin güneşten aldıkları besinlerin bir şekilde telafi edilmesi gerekir. Bu da her zamankinden daha fazla bakıma ve besine ihtiyaç duymaları demektir. 


Kalitesi dünyaca kabul gören ünlü  Alman firması Compo'nun sıvı gübreleri sayesinde saksı  bitkilerinizin kış mevsiminde de capcanlı olmalarını sağlayabilir, evinizde kış ortasında bile baharın güzelliklerini yaşayabilirsiniz. 
          
Saksı bitkileriniz için özel olarak hazırlanan Compo'nun 6 farklı çeşitteki sıvı gübresi, bitkileriniz için gerekli olan tüm önemli besin maddelerini içerir. Yeşil yapraklı bitkiler, kaktüsler, çiçekli bitkiler, sardunyalar ve orkidelere özel bu bitkilerin ihtiyaçlarına göre ayrı ayrı geliştirilen Compo Sıvı Gübreler, bitkilerinizin kış mevsiminde daha dayanıklı olmalarını sağlarken diğer yandan da ihtiyaçları olan besin maddelerini dengeli bir şekilde alabilmelerini sağlar.


Evinizdeki bitkilerinizin çeşitlerine göre alacağınız Compo Sıvı Gübrelerin ambalajlarında önerilen dozaja göre gübrelemenizi yapın ve bitkilerinize kış mevsiminde hayat verin. Tüm yapı marketlerde bulabileceğiniz Compo Sıvı Gübreler 500 ml'lik ambalajlarda 15 TL'den satışa sunuluyor. 


 


Geri Dön