29 / 04 / 2024

Corendon Grubu, Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefliyor!

Corendon Grubu, Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefliyor!

Corendon Grubu, bu yıl Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefledi. Alaçatı'da Corendon Premier Solto Hotel ve Boyalık Beach'te Corendon Miplaya Oteli kiralayan grup, Hollanda ve Belçika ağırlıklı olmak üzere Avrupalı turistleri Çeşme'de ağırlayacak




Bünyesindeki 700'ün üzerinde çalışanı ile Türkiye'ye yılda 500 bin turist getiren Corendon Grubu, bu yıl Çeşme'ye 15 bin turist çekmeyi hedefledi. Alaçatı'da Corendon Premier Solto Hotel ve Boyalık Beach'te Corendon Miplaya Oteli kiralayan grup, Hollanda ve Belçika ağırlıklı olmak üzere Avrupalı turistleri Çeşme'de ağırlayacak. Sezon açılışını 7 Nisan tarihinde gerçekleştirecek olan Corendon Grubu, bünyesinde yer alan 15 uçağın 3'ünü de her hafta  İzmir  Adnan Menderes Havaalanı'na indirecek. 


Uçakla servis

İzmir'de doğan Türk İşadamı Yıldıray Karaer tarafından 2000 yılında Hollanda'da kurulan Corendon Grubu'nun Avrupa'nın sayılı turizm şirketlerinden birisi olduğunu dile getiren Corendon Otelleri Satış ve Pazarlama Direktörü Cem Bora Sevim, "Hollanda'da pazar lideri olan Corendon Grubu, Antalya, Alanya, Bodrum, Kuşadası, Marmaris'ten sonra İzmir'de ilk operasyonunu bu yıl gerçekleştirecek. Grup, 2015 sezonunda ise yeni otellerle Çeşme'ye daha çok turist taşımayı hedefliyor" dedi. Alaçatı'daki Solto ve Ilıca Boyalık Beach'teki Miplaya Otellerini kiraladıklarını açıklayan Sevim, "Otellerimizi 7 Nisan tarihinde hizmete açmayı planlıyoruz. 21 Nisan tarihinde 2'si Hollanda ve biri Belçika'dan olmak üzere 3 uçağımız Adnan Menderes Havalimanı'na inecek. 3 uçak dolusu turist Çeşme'deki otellerimizde tatil yapacak. Sezon boyunca İzmir'e her hafta 3 uçak indiriyor olacağız. 15 Mayıs tarihinde de Hollanda ve Belçika'dan turizm acenta temsilcileri ile gazetecileri Çeşme'de ağırlayacağız" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön