30 / 04 / 2024

Corendon Vitality Hotel'in tanıtımı yapıldı!

Corendon Vitality Hotel'in tanıtımı yapıldı!

Corendon Group, Amsterdam’da düzenledikleri basın toplantısı ile Hollanda’da hayata geçirdikleri yeni otel projelerini tanıtarak otelcilikteki hedeflerini açıkladı. Firma Amsterdam'da yeni oteli Corendon Vitality Hotel'i açacak...



Corendon Havayolları, Corendon Touristic, Corendon Golf, Corendon Dutch Havayolları, Corendon Emlak, Corendon Tur Operatörlüğü, Corendon Hotels’ten oluşan Corendon Group’un kurucuları Yıldıray Karaer ve Atilay Uslu, Amsterdam’daki iki otel projesini düzenledikleri basın gezisi ile tanıttı. Amsterdam’da The College Hotel’i 1 Ekim 2014’te bünyesine katan Corendon Hotels, yapımı devam eden Corendon Vitality Hotel Amsterdam’ı da ilk defa basına tanıttı.


Corendon otelcilikte Avrupa’da büyümeyi hedefliyor

Konaklama sektöründeki hedeflerini de açıklayan Karaer ve Uslu, otelcilikte büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Yıldıray Karaer konuk gazetecilere yaptığı sunumda; “Avrupa’da otelcilik sektöründe büyümek istiyoruz. Amsterdam’da The College Hotel ve Corendon Vitality Hotel Amsterdam’dan sonra 2016’da, havalimanı bölgesinde bir oteli daha bünyemize katacağız. Barselona’da da bir otel projemiz var. Yarın anlaşması için görüşme yapacağız. 2017’de hizmete girebilir. İhtiyaca göre belli yerlerde otel açmak istiyoruz. Operasyonların daha kolay yapılabileceği noktalarda büyümek hedefindeyiz. Barselona ve Londra buna örnek verilebilir. İstanbul otel yatırımı planladığımız bir diğer şehir. Daha çok kiralama yöntemini tercih ediyoruz. Destinasyon olmayan bir yerde otel işletmek çok zor. Finike’de bu örneği yaşadık. Bir hayalimiz de Girit Adası’nda otel işletmek. Otel yatırımlarımızı Corendon şemsiyesi altında birleştirmek niyetindeyiz” dedi.


 


The College Hotel Amsterdam’daki en iyi 10 otel arasında

Basın toplantısında Corendon Resorts & Hotels Direktörü Kees Teer, The College Hotel ve Corendon Vitality Hotel Amsterdam’ı tanıttı. Kees Teer, “Doğru izlenimi oluşturmak güler yüzlü ve başarılı personel ile başlar. O yüzden ekiplerimiz en iyi şekilde eğitim alıyor. Böylece her personelimiz müşterilerin isteklerini benimseyip en iyi şekilde hizmet veriyor. The College Hotel merkezi bir konuma sahip. Şehrin güney bölümünde yer alıyor. Amsterdam’da turistik birçok noktaya da yakın. 20 dakikada havalimanına ulaşmak mümkün. O anlamda lokasyon oldukça mükemmel. Şehir merkezine, konser salonları ve müzeler bölgesine yakınız. Otelin konsepti business ağırlıklı; yazın leisure turist yoğunluk kazanıyor. Binamız eskiden bir okuldu. 2005 yılında otele çevrildi. 2014 yılında Corendon bünyesine katıldı. Kendi kategorisinde Amsterdam’daki en iyi 10 otel arasında yer alıyor. Ödüllü bir tuvaletimiz var. Dekorasyon için çok özel bir çalışma yaptık” dedi.


 


Corebdon Vitality Hotel Amsterdam Şubat 2015’te hizmete girecek

Corendon Hotels & Resorts, Şubat ayında Amsterdam New-West bölgesinde 4 yıldızlı ikinci otelini açıyor. Otel münferit ve uluslararası iş seyahati gerçekleştiren müşterilere hitap edecek. 263 odalı otelde Boeing 737 uçağının kokpitinde konaklamak da mümkün olacak. 737 Cockpit Suite, 120 metrekare olup otelin 7. katında bulunuyor. Otelin ayrıca kendi imajı ve dizaynı da olacak. Bütün odalarda Corendon için Türk şirketi Sabah’ın özel olarak tasarladığı Corendon Yatağı bulunuyor.

Kusursuz bir lokasyon


Corendon Vitality Hotel Amsterdam hakkında da bilgi veren Kees Terr; “Bu otelde de kusursuz bir lokasyonumuz var. Business, leisure seyahatler için özel bir otel olduğunu düşünüyoruz. Hem eski şehrin hem de havalimanının tam ortasındayız. Bir tarafıyla Türk diğer tarafıyla uluslararası bir otel olacak. Harika bir terasımız ve yeme-içme konseptimiz var. Türk kültürünü yansıtan kahvaltı ve Akdeniz yemeklerinden seçenekler görebileceksiniz. Corendon, Amsterdam New West bölgesinde hâlihazırda bulunan, ekolojiye ve bölgesel çalışma ortaklığına önem veren girişimden yararlanmaktadır.” dedi.


 

Antalya Gazetesi


Geri Dön