Eğitim

Corio AVM'lerinde ramazan programı 23.00'e kadar uzadı!

Ramazan ayı boyunca, çalışma saatlerini 11:00 - 23:00 olarak değiştiren Corio, ziyaretçilerine dopdolu bir ramazan programı sunuyor

Corio Türkiye yönetimindeki 365, Ada, Tekira ve Teras Park Outlet  Alışveriş Merkezi´lerinde,                     düzenlediği etkinlikler ile ziyaretçilerine keyifli ve huzur dolu bir ramazan yaşatıyor. Ramazan ayı boyunca, çalışma saatlerini 11:00 - 23:00 olarak değiştiren Corio, ziyaretçilerine dopdolu bir ramazan programı sunuyor.
Corio Türkiye, yönetiminde bulunan tüm AVM´lerde, Ramazan ayı boyunca, ziyaretçilerine iftar sonrası daha iyi bir hizmet sunabilmek adına çalışma saatlerini Ramazan´a özel düzenledi. Buna göre, 365, Ada, Tekira ve Teras Park Outlet Alışveriş Merkezleri, Ramazan ayı boyunca saat 11:00´da kapılarını açıyor, 23:00´da kapatıyor.

Çalışma saatlerini Ramazan´a özel düzenleyen Corio, 11 ayın sultanı için özel olarak hazırladığı etkinlikler ile, tüm
AVM´lerin keyifli ve huzur dolu bir Ramazan yaşatıyor.

Ramazan ayı boyunca, hergün, "Çocuklar ile Karagöz - Hacivat Yapımı" ile tüm Ankara´lı çocukların ramazan neşesine ortak olan 365 Alışveriş Merkezi, ebeveynleri de unutmuyor. Her Cumartesi, büyüklere özel eğlenceli yarışmalar düzenleyen olan 365 AVM, ebeveynlerin de çocukları gibi keyfili bir Ramazan geçirmesini sağlıyor.
Ziyaretçilerine, Karagöz & Hacivat'dan Aşuk & Maşuk´a, heyecan verici jonklör gösterilerinden sihirbaz ve illüzyon şovlarına kadar zengin bir eğlence programı sunan 365 Alışveriş Merkezi´nin açık otoparkında, Ramazan ayı boyunca kurulu olacak Ramazan Evleri´nden, tüm ziyaretçiler ücretsiz olarak faydalanabiliyor.
Teras Park Outlet Alışveriş Merkezi´nde ise; Ramazan boyunca, Perşembe´den Pazar gününe kadar hergün, Teras Pazarı´nda interaktif oyunlar ve tiyatro gösterileri ile sunuyor.

Ayrıca Ramazan eğlenceleri kapsamında, Corio, 22 Ağustos ve 5 Eylül tarihlerinde, sergilenecek semazen gösteri ile tüm Denizli´li izleyenleri eski Ramazanlara götürüyor.