27 / 04 / 2024

Corner Life Güneşli ne zaman teslim?

Corner Life Güneşli ne zaman teslim?

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Cornerlife Güneşli

Corner Life Güneşli ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Corner Life Güneşli konut projesi Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından yükseliyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa ediliyor olan Corner Life Güneşli projesi Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Corner Life Güneşli ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Corner Life Güneşli Evleri 211 adet daire ve 21 adet ticari üniteden meydana geliyor. Corner Life Güneşli Evleri projesinde konutların ödemeleri yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.


Corner Life Güneşli Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Corner Life Güneşli projesinde konutlar 44 metrekare ile 167 metrekare arasında farklılık gösteriyor.



Corner Life Güneşli ne zaman teslim?


Corner Life Güneşli ne zaman teslim sorusuna 2014 yılının Aralık ayı olarak yanıt veriliyor. Corner Life Güneşli Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 445 45 23 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Corner Life Güneşli Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, market, spor alanları, açık - kapalı otopark, çocuk oyun parkı gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Corner Life Güneşli nerede?

Corner Life Güneşli adres : Mahmutbey Mah. Halkalı Cd. no:132 Bağcılar/İstanbul



Corner Life Güneşli iletişim

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: cornerlifegunesli.com


projeye sor



Geri Dön